Autor Wątek: Logo Kotei 2011  (Przeczytany 3606 razy)

Mlody

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • Crab Clan
Logo Kotei 2011
« dnia: 2011-01-06, 21:45 »
Dzisiaj miałem taką wizję na logo tegorocznego Koteia. Pamiętam, że rok temu horror pytał o taką. W tym roku mam dwie propozycje:
1. Ustawić powiększony Mon Imperium a wokół niego postawić mniejsze 9 klanów.
2. Napisać KOTEI 2011 ale inaczej... np. K będzie z 3 mieczy. O To będzie Mon Imperium. T z dwóch Kam(broń mantisowa). E... nie mam pomysłu na E. I to będzie Tetsubo. Teraz cyfry, z nimi jest więcej problemów. 2 to byłby Mon klanu Smoka. Na 0 nie mam pomysłu. A jedynkami byłyby Lance Unicornowe.

To są moje propozycje. Wiem że niektórym mogą się wydać: dziwne, dziecinne itp. Ale mi to by się na przykład spodobało.

A może wy macie jakąś propozycję?
I can swim.

Klepek

• temptation Personality
Odp: Logo Kotei 2011
« Odpowiedź #1 dnia: 2011-01-06, 23:49 »
Moja propozycja : Wielka wodka, chociaz najlepiej zamiast loga wydac kase na hostessy ,  ktore beda roznosic browary do stolikow.

PIJ OZON BĘDZIESZ WIELKI
Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
« Odpowiedź #2 dnia: 2011-01-07, 00:00 »
Moja propozycja : Wielka wodka, chociaz najlepiej zamiast loga wydac kase na hostessy ,  ktore beda roznosic browary do stolikow.

Jestem za!

Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

Paku

• Crab Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Broken Crab
« Odpowiedź #3 dnia: 2011-01-07, 01:05 »
No to ustalone :D
Hokus pokus, nie masz buta
Twoja stara, to Fosuta!

Crab Clan • Samurai • Fudo • Retired Hero • Berserker • Goblin • Scout • Merchant • Shadowlands • Fallen • Artisan • Unique

Seppun Chikan

• Imperial
  • experienced Personality
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2011-01-07, 02:27 »
Tak, umrzyj Młody na prezydenta.

Ja mam 1 dobrą  zablokować Młodemu możliwość pisania  , niech czyta ale nic nie pisze ok ?

zastanawiam sie tak od pewnego czasu po co sa modzi na tym forum skoro mlody napykal juz 400 postow i zgrozo dalej pisze....

gaijin, gokish, Berto : off-top. Chcecie pouczać innych ? To świećcie przykładem. Chcecie zbanować Młodego (czy kogokolwiek innego) ? To proszę wysłać modowi posty młodego które są dowodem na to, że łamie regulamin. Gdyby modzi mieli karać za każdy głupi post albo brak czytania ze zrozumieniem, to połowa userów byłaby zbanowana.

Co do tematu - może wam się nie podobać idea, może wam się nie podobać temat - proszę bardzo, dajcie temu wyraz. Napiszcie, ze logo koteja powinno wyglądać zupełnie inaczej. Albo, że jest z góry ustalone i wara maluczkim od tego. Albo, że te propozycje wam się nie podobają bo za dużo/za mało/nie ma zielonego szlaczka i koronki brakuje. Tworzenie postów utrzymanych w tonie 'burn the witch' w odpowiednio zatytułowanym i umieszczonym wątku, z konkretną propozycją, bez NAJMNIEJSZEGO odniesienia się do tematu za zwykłe skurwysyństwo. Mnie także drażni tendencja Młodego (a ty pilnuj się, bo kiedyś dostaniesz dla przykładu!) do pisania co mu ślina na język przyniesie i umiejętność braku czytania ze zrozumieniem, ale obie te cechy (jak już wyżej wspomniałem) prezentuje spora część miejscowej populacji. Nie przypominam sobie za to ani jednego postu Młodego, w którym żądałby jakiejś kary dla autora posta ewidentnie durnego, czy wręcz dla ewidentnie durnego autora posta.

Znaleźli się, kufa, edukatorzy. Sami najpierw się nauczcie.

Co do tematu : wolę klasyczne układy oparte na starym wzorze, koło plus kwadrat i podpis Kotei 2011 w L5Rowym foncie. Minimalizm, a nie przeładowanie symboliką.

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 2011-01-07, 08:08 »
Moja propozycja : Wielka wodka, chociaz najlepiej zamiast loga wydac kase na hostessy ,  ktore beda roznosic browary do stolikow.

Klepcze rozumiem, że w tym roku realizujesz przegrany zakład? ;)
Bo w poprzednim cosik zapomniałeś :P

Fonty? Symbolika? A po co?

Piwo będzie? Będzie. Koniec, kropka. :)
Shoju na prezydenta! :)

Mlody

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • Crab Clan
« Odpowiedź #6 dnia: 2011-01-07, 19:27 »
+1

Seppun, no i w sumie cała reszta: to była tylko moja propozycja, która mogła zostać rozpatrzona po czym odrzucona/zjedzona/zaakceptowana
I can swim.

Maro

• Wrocław
  • blank Personality
« Odpowiedź #7 dnia: 2011-01-26, 21:40 »
to ja tylko dorzuce od siebie...skoro idziemy z duchem czasu to mogłoby to byc w 3D. <=to nie jest zadna emotikona czy cokolwiek
A co do wodki to moglyby stac kraniki w kazdym rogu zeby kazdy mogl skosztowac sake/piwa/wodki cokolwiek :D