Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Gratulacje. Z checia przeczytam raport i ogladne deck liste.
co mogę powiedzieć?Dzięki wszystkim za przyjazd - za wypas turniej i mega przyjemne gry bez żadnej spiny Gratki dla organizatorów - oby więcej takich imprez.Teraz muszę się dowiedzieć co tak właściwie mogę wybrać za ten turniej bo jakoś tak jak jechałem na turniej to nie zawracałem sobie tym głowy - spytajcie Rashida i Kazia jak biadoliłem w drodze do Gliwic Postaram się w niedługim czasie napisać jakiś raporcik i pewnie wrzucę decklistę.Dzięki raz jeszcze!
All Hail Moksha Patam!
Jeszcze dodam, że szkiełka pierwsza klasa i wielka szkoda, że się takiego nie ugrało. ;/
Cytat: mirumo w 2012-12-02, 10:57Gratulacje. Z checia przeczytam raport i ogladne deck liste.To będzie coś podobnego do tego tylko z małymi zmianami jak 2-3x Moksha Patam, Blade of Champions, Moto Xiao exp i Moto Taigo.
choc liczylismy na wyzsza frekwencje Bielsko ? / Ruda Slaska - daleko nie bylo
Tak sobie myślę, skoro Pionek to impreza która na kalendarzu pojawia się raz po raz, to czemu nie pomyśleć o zorganizowaniu w jej ramach turnieju o randze Mistrzostwa Śląska, Południowej Polski etc. Gdyby się udało to jeszcze z namaszczeniem AEG (Portal). Naprawdę w tą sobotę grało się bardzo dobrze, organizator radził sobie ze wszystkim a i szkolna sala nie przeskadzała pomimo, że była obwieszona rysunkami przedstawiającymi najkoszmarniejsze z koszmarów Jigoku.
Pionek jako duża impreza dwudniowa odbywa sie w czerwcu i grudniu. Dodatkowo odbywają się dwa mini-pionki w okolicach marca oraz września.
Moim zdaniem Pionek mógłby zostać takim zamykającym rok L5R turniejem.Fajna sprawa, takie karciane ostatki - jak dla mnie bomba. Szczególnie, że ....
Generalnie dyshonor dla BMek jest dobrym match-upem.
Jeżeli chodzi o wybór fabularny to na poszukiwania Nemuranai wybierze się Utaku Mai. Chciałbym jeszcze dowiedzieć się od TO, które przedmioty są do wyboru. Skłaniam się, ku Yumi of Fire albo Shakuhachi of Air.