Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
ja bym się skusił na każdy z każdym. albo maksymalnei dużo rund. czas mamy
Zamiast grać jeden długaśny turniej można spokojnie zrobić dwa krótsze turnieje.
serwer już stoi, może się logować i sobie próbować czy będzie się lepiej grało adres IP: 178.217.186.75 hasło: giseitoshiVentrlio download
Można by zrobić turniej na normalnych zasadach, ale wydaje mi się, że net się do tego nie nadaje bo czasowość ludzi jest różna i oczekiwanie aż ostatnia para zakończy grę może potrwać.
Zapaśnik, że pozwolę zacytować siebie: CytujMożna by zrobić turniej na normalnych zasadach, ale wydaje mi się, że net się do tego nie nadaje bo czasowość ludzi jest różna i oczekiwanie aż ostatnia para zakończy grę może potrwać.
u kogo zapisy?
z drugiej strony mozna spokojnie dac dwa tygodnie na rozegranie meczow w grupie. ja na przyklad moge tylko w weekendy grac i jak ktos mi wyznaczy mecz od pon-czw to fizycznie nie jestem go w stanie rozegrac po prostu.
No ale przy rozgrywkach grupowych też może potrwać, a topy bez pełnych rozgrywek ostatniej z grup się nie odbędą. Wystarczy, że w jednej grupie będzie wisiała jedna nierozegrana gra... Ergo, wszyscy muszą rozegrać te 4 gry, czy to swissowe, czy grupowe... imho 3 dni na rundkę (grę) to rozsądny limit, wtedy topy można by zrobić przed świętami