Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
pytanie - w przypadku grup o nierównej liczbie osób (przy równej pewnie jakieś tie-breaki się zastosuje) : kto wchodzi do topów, gdy mamy np. taką sytuację:
Nie wiedziałem, że się zgłosiłem Chichot
Proponowałbym przesunąć start na poniedziałek. Do końca weekendu za to można skodyfikować zasady (czas, legalnośc - IMO bez H&E ale ze wszystkimi promkami jewel, jedno/wielodeckowość, liczenie punktów w grupie i co się dzieje poza grupą etc oraz finalny standing). Proponuję też dopuszczenie osób które się zdecydują grać w trakcie trwania eventu - dopisywać ich do poszczególnych grup z "niepełną" obsadą. Określić wynik tych meczów które nei zostaną rozegrane (double loss).
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Teraz moge tylko pokibicowac. Do konca roku mam przymusowy odwyk od kart.
Jak zgłaszamy wyniki? Na forum czy wysyłamy komuś na maila/PM?
I jak jest z tą legalnością?
wygrana +2 pktprzegrana 0 pktdouble loss -1 pkt - obaj gracze nie dogadali się do terminu lub z obustronnej strony nie było reakcji co do tego kiedy można zagraćjeżeli jeden gracz próbował się umówić a druga osoba nie reagowała na wiadomości to +2 dla jednego, a dla ignorującego -1 pkt.
... jeżeli zgodzi się powtórzyć grę otrzymuje po prostu normalną wygraną. Jeżeli powtarzają to gramy dalej. Co myślicie?