Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-11, 14:09Cytat: Klepek w 2013-04-11, 14:02A co sie dzieje? Gra sie troche szybciej niz w CE i SE i wiecej combo deckow, ale do Lotusa to jeszcze DALEKOJa też słyszałem, że coś się dzieje.Ja slyszalem ze hitomi slyszal ze cent cos slyszal, chyba ze hitomi nie slyszal tego co cent slyszal ale slyszal cos innego.
Cytat: Klepek w 2013-04-11, 14:02A co sie dzieje? Gra sie troche szybciej niz w CE i SE i wiecej combo deckow, ale do Lotusa to jeszcze DALEKOJa też słyszałem, że coś się dzieje.
A co sie dzieje? Gra sie troche szybciej niz w CE i SE i wiecej combo deckow, ale do Lotusa to jeszcze DALEKO
Tez cos slyszalem ze biskup Natanek mowil na kazaniu, ze cos sie dzieje, ale nie wierzylem...Wiecie jak z Tomaszami Niewiernymi, jesli nie zobacza to nie uwierza;pAle skoro mowicie ze cos sie dzieje, to napewno cos dziac sie musi;PMysle ze Kim Dzong Un, tez wie i dlatego wycelowal rakiety, bo gra cranem i nie moze wygrac z TOP
Hitomi, ty tak intensywnie pracujesz na zrobieniem 666 postów czy co ?
Ja przywioze w worku troche slonca z Krakowa.Wymienie na pol litra coli z cola, lub soku z gumisiowych jagod.
Cytat: Klepek w 2013-04-11, 12:12Ja przywioze w worku troche slonca z Krakowa.Wymienie na pol litra coli z cola, lub soku z gumisiowych jagod.3litry soku z gumijagod uczynione i się już przegryzają.tyle ze w tym roku czeka mnie droga ciapongiem....i nie wiem ile z tego uda się dowieźć. niby na pocieszenie mam litr miodu...ale pomny ostatniej podrozy nadal może się okazac ze to za mało ://ost była taka obsuwa ze za Gliwicami braklo mi już paliwa ;( /A ja /uryna/ jeszcze dzisiaj na Trzeźwo musżę :/
ojojoj.to co ty biedny do 9 będziesz robil
Nie wiem czy w ogóle będzie czas, ale biorę też talie do A:NR (bez tokenów).
Jaworzno juz zalogowane w chalupie nr 4
jest jakas szansa na streama??