Chikan Gatsu forum
Aktualności:
Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Strona główna
Forum
Pomoc
TinyPortal
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
»
Forum
»
CCG Around the World
»
Kotei season 2013
»
12-14 kwietnia Szczecin 2013
»
Nie jestem (cenzura), zbieram na wyjazd (wypożyczeniem)
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Autor
Wątek: Nie jestem (cenzura), zbieram na wyjazd (wypożyczeniem) (Przeczytany 2019 razy)
sejmitar
Lion Clan
eternal Personality
jestem barmanem na tym forumie
«
dnia:
2013-03-29, 22:12 »
Szanowni!
Tak się składa, że kasy u mnie null, zero, zip, nada. Happens. Nie chciałbym jednak przerywać chlubnej tradycji (tylko raz nie byłem na koteju który odbywał się w Polsce - na pierwszym
), dlatego...
Po pewnej rozmowie o kartach okazało się, że są osoby którym niektórych kart brakuje, a na kotej może być z nimi ciężko. Border/Bambus XP, Creating Order, A Game of Dice, inne rzeczy z FL, Jewel Eventy, Precyzje, Unnatural Strike, rzeczy z TSE etc etc etc. I osoby te użyczenie na czas imprezy kart byłyby skłonne ucieszyć me serce procentami. Ponieważ jestem osobą, która od % stroni, bardzo chętnie pójdę na współpracę i przyjmę dary pieniężne w równowartości w/w % w zamian za użyczenie kart. Szczegóły - na priw, tam się dogadamy... Co mam ? W podpisie jest lista WANT - czego nie ma na tej liście to mam, dzięki gwarancjom uzyskanym od drogich lokalnych towarzyszy będą też rzeczy dodatkowe (np. więcej FLów).
Niestety, moje możliwości transportowe nie umożliwiają mi przytachania całego stafu na miejsce i udostępnienia gratis. Przykro mi :/
Oczywiście, jakby ktoś chciał coś kupić z moich HAVE, to zapraszam. Link w podpisie.
Dzięki za zrozumienie.
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.
sejmitar
Lion Clan
eternal Personality
jestem barmanem na tym forumie
Odp: Nie jestem (cenzura), zbieram na wyjazd (wypożyczeniem)
«
Odpowiedź #1 dnia:
2013-04-04, 13:02 »
Bump. Jak ktoś jest zainteresowany rzeczmi z FL/TSE, to niech da znać w miarę szybko...
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.
Drukuj
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
Chikan Gatsu forum
»
Forum
»
CCG Around the World
»
Kotei season 2013
»
12-14 kwietnia Szczecin 2013
»