Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
ja pawel i myszol zlozymy cos w pociagu wiec tez sie pisze chociaz jak w sobote bedize jakies ostre chlanie i imprezka to jest cien szansy ze sie wykruszymy
Cytat: Intruz w 2013-04-09, 18:20ja pawel i myszol zlozymy cos w pociagu wiec tez sie pisze chociaz jak w sobote bedize jakies ostre chlanie i imprezka to jest cien szansy ze sie wykruszymySpoko, to dotyczy wszystkich chyba.
Cytat: kempy w 2013-04-09, 18:36Cytat: Intruz w 2013-04-09, 18:20ja pawel i myszol zlozymy cos w pociagu wiec tez sie pisze chociaz jak w sobote bedize jakies ostre chlanie i imprezka to jest cien szansy ze sie wykruszymySpoko, to dotyczy wszystkich chyba. Ale ja czegoś nie rozumiem, a to granie deckiem Bushi i ostre chlanie się wykluczają?Jeśli tak, to muszę zrewidować swoje plany na wieczór
Na pewno ja (chyba, że wieczór będzie nadzwyczaj ciężki do przeżycia), prawdopodobnie też grupa stołeczna. Na pewno Matsushiro, pewnie też Zielu. Yrq i Zapaśnik muszą odpowiedzieć sami, bo nie mam pewności czy mają decki.
a to deszcz przeszkadza w ognisku?
Ja chcę, ale najpierw niech Kempy dowie się, czy rzeczy FIX z WoH są legal czy nie.