Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Sorry, ale co do WoH jest próżnia. Dlatego pytam, tam są 2 istonte holdingi i dziesiąt istotnych kart.
Odpowiedzieli. U nich WoH jest nielegalny.
Wiem że o eRki, ale czy można grać na pałacach do Imperial, Nonhuman i ronin ?
Cytat: Matsushiro w 2013-04-10, 13:48Wiem że o eRki, ale czy można grać na pałacach do Imperial, Nonhuman i ronin ?W stanach nie mozna. My w BB dopuszczalismy taka opcje. Jako ze Bushi to format umowny dlatego decyzja w rekach organizatora. Osobiscie bym zabronil.
Cytat: kempy w 2013-04-10, 14:11Cytat: Matsushiro w 2013-04-10, 13:48Wiem że o eRki, ale czy można grać na pałacach do Imperial, Nonhuman i ronin ?W stanach nie mozna. My w BB dopuszczalismy taka opcje. Jako ze Bushi to format umowny dlatego decyzja w rekach organizatora. Osobiscie bym zabronil.nie mozna.
Ale jak dobrze rozumiem Dom/ki Scorpa i Phoenixa z HaT sa legalne, tak?
Cytat: horror w 2013-04-10, 14:43Cytat: kempy w 2013-04-10, 14:11Cytat: Matsushiro w 2013-04-10, 13:48Wiem że o eRki, ale czy można grać na pałacach do Imperial, Nonhuman i ronin ?W stanach nie mozna. My w BB dopuszczalismy taka opcje. Jako ze Bushi to format umowny dlatego decyzja w rekach organizatora. Osobiscie bym zabronil.nie mozna.Ale jak dobrze rozumiem Dom/ki Scorpa i Phoenixa z HaT sa legalne, tak?