Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
agg : Ingenuity choćby i x4. Ale proszę o PMkę, inczej zapomnę...POTRZEBUJĘ : The Quartermaster's Depot x1 (EEG holding)The Emerald Armor EXP2 (promo item)ktoś ma?
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Potrzebuje 3x Desperate Mediation i oprocz tego rozpiske decku na LLoD dla Centa ;]JNQ - w Tobie nadzieja!Plix
JNQ - w Tobie nadzieja!
Cytat: Bayushi Shinzo w 2013-09-18, 21:12JNQ - w Tobie nadzieja!Weź rozpiskę od Buraka - od Szczecina tylko nieznacznie została zmodyfikowana ;PAlbo od Młodego deck MSC ogarnijcie
Ja też ładnie proszę, nawet browara postawię
Cytat: kempy w 2013-09-17, 11:55Cytat: Matsushiro w 2013-09-17, 11:48Ja pożyczę na MP :2x two stings2x precisionW ostateczności mogę dokonać zakupu bądź wymiany tych kartoników.Kolejny zielony strzelacz? Liiiiitosci. heheheKL out to i glupie pomysly przychodza ;PMatsushiro-> bede mial Rary ze soba to sie zgłoś.
Cytat: Matsushiro w 2013-09-17, 11:48Ja pożyczę na MP :2x two stings2x precisionW ostateczności mogę dokonać zakupu bądź wymiany tych kartoników.Kolejny zielony strzelacz? Liiiiitosci.
Ja pożyczę na MP :2x two stings2x precisionW ostateczności mogę dokonać zakupu bądź wymiany tych kartoników.
trzy Exquisite Silk Works
Cytat: Ganbitsu w 2013-09-19, 21:05trzy Exquisite Silk Works Tak się właśnie rodzi MWC
Cytat: JNQ w 2013-09-19, 21:48Cytat: Ganbitsu w 2013-09-19, 21:05trzy Exquisite Silk Works Tak się właśnie rodzi MWC Parajimbo!! A tak poważnie to ostatnio ciekawą mieszankę LoDD'a z MSC grałem ale karciochów z GoC'a mi brakowało ewidentnie.