Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Kupa. Liczyłem bardzo na ninje, ale nie, jak chcesz grać scorpem to albo dyshonor, albo yojimbo. Trzeba znaleźć inny klan przynajmniej na najbliższy rok
Niestety nie gram dość długo, żeby mieć własne Blessed Swordy, ale to common i do tego średnio przydatny.
Hitomi może powoli przestać marudzić, że jego sensei z niczym nie działa, bo dali mu przedrukowali mu duel.
zuraw nabral rumiencow.ma opcje oswieceniowe, wyglada obiecujaco wzjazd. honorowki nadal czekaja na jakies bitewne wsparcie (bo bez tego sa dosyc slamazarne)
Cytat: Chord w 2013-12-27, 11:10Niestety nie gram dość długo, żeby mieć własne Blessed Swordy, ale to common i do tego średnio przydatny. Jak by co to w szafie mam chyba ze dwadzieścia tych klamek.
Cytat: Chord w 2013-12-27, 11:10Hitomi może powoli przestać marudzić, że jego sensei z niczym nie działa, bo dali mu przedrukowali mu duel. Bezapelacyjnie przestaję. Teraz to już przeszło moje najśmielsze oczekiwania.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-12-27, 16:28Cytat: Chord w 2013-12-27, 11:10Hitomi może powoli przestać marudzić, że jego sensei z niczym nie działa, bo dali mu przedrukowali mu duel. Bezapelacyjnie przestaję. Teraz to już przeszło moje najśmielsze oczekiwania.Jak na kogoś, kto gra klanem, który zaczyna z voidem w stole to nie wiem po co zaczynałeś
To ja chętnie wezmę wszystkie A Chordowi będę pożyczał, jak będzie potrzebował.
Update plików jajka. Ktoś z tego w ogóle korzysta?