Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Jak ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości co do tego, czy ktoś testuje karty w AEGu - proszę, Saiyuki jest dowodem O ile cieszy powrót Teodora, to jestem trochę rozczarowany. Miałem nadzieję, że sięgną do Tadashiro, Tampako, Yoshi, Suman (o!)... Szkoda
Cytat: sejmitar w 2013-12-16, 11:54Jak ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości co do tego, czy ktoś testuje karty w AEGu - proszę, Saiyuki jest dowodem O ile cieszy powrót Teodora, to jestem trochę rozczarowany. Miałem nadzieję, że sięgną do Tadashiro, Tampako, Yoshi, Suman (o!)... Szkoda Spoko, ja nadal czekam na jakieś czarne piżamy (ninja fear battle to jest to)
Cytat: Manit0u w 2013-12-16, 23:31Cytat: sejmitar w 2013-12-16, 11:54Jak ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości co do tego, czy ktoś testuje karty w AEGu - proszę, Saiyuki jest dowodem O ile cieszy powrót Teodora, to jestem trochę rozczarowany. Miałem nadzieję, że sięgną do Tadashiro, Tampako, Yoshi, Suman (o!)... Szkoda Spoko, ja nadal czekam na jakieś czarne piżamy (ninja fear battle to jest to) To się nie doczekasz. Ninja nie ma, babcia nie uczyła?
vonSchabow - to właśnie jest świetny moment na to, by arachnoninjofile dostali swoich Spider Ninja. Takich w klasycznym stylu - Asagi, Utsei, Chisai, Hoseki. A niech biorą. Zresztą akurat z Hoseki bym się ucieszył.
Manitou - nie Ryuu czy Adorai, tylko właśnie Chisai, Hoseki, Asagi. Postacie, w których płaci się za keyword ninja, a nie dostaje pierdyliard rzeczy za darmo i do tego OP domek.
Takaharu też by się nadał,
O jakich 3 OP kartach mówicie? Goju Plot itp.?
vonSchabov - to przerzuć się na kraby będziesz miał to co zostanie z spidera jak wyrzucimy ninje i shugasów tylko że lepsze. - sorry ale to ninje jako jedene dawały jakikolwiek klimat do tego klanu
Mi sie pająkiem grało fajnie ale dlatego że dawał opcje - jak za to patrzyłem na kensai czy paragonów to mi sie rzygać chciało marne kopie innych klanów zero klimatu zero historii zero fluffu
Hitomi a skąd ta pewność, że będą?