Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Trochę smutne, że się tego feara z żadnym innym nie połączy, ale akurat skorpionowi chyba obniżania Force'a nie brakuje.
Akurat wolałbym tańszego blanka... Scorpion na chwilę obecną ma jedną box'ową personkę do wcisku, która jeszcze nie za bardzo w way się wpisuje.
A moja osobista opinia jest, taka, że drogie postaci są w IvE znacznie fajniejsze niż tani chłam, bo i tak jest kasa na wszystko.
To chyba jedyny, moment gdy to określenie może się jeszcze przydać. Ale nie widzę pierwszoturowych postaci w IvE (poza jedną w jednym klanie).
Cytat: Chord w 2014-01-08, 18:17A moja osobista opinia jest, taka, że drogie postaci są w IvE znacznie fajniejsze niż tani chłam, bo i tak jest kasa na wszystko.ch...AEG..., mam nieodparte wrażenie, że gramy w jakieś inne gry.Mnie ciągle brakuje koku, w różnych turach, pod różnymi postaciami.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2014-01-08, 19:00Cytat: Chord w 2014-01-08, 18:17A moja osobista opinia jest, taka, że drogie postaci są w IvE znacznie fajniejsze niż tani chłam, bo i tak jest kasa na wszystko.ch...AEG..., mam nieodparte wrażenie, że gramy w jakieś inne gry.Mnie ciągle brakuje koku, w różnych turach, pod różnymi postaciami.Ale włożyłeś holdingi do talii?
Sam sobie odpowiedziałeś na swój problem Hitomi. Drugoturowe postaci to w 90% decków debilny pomysł.
No pewnie. Hatamoto, Hidden Storage, Oracle of the Void...
Zobaczymy jutro na testach, jak to z tym 3 turowym wciskiem jest.Narazie na jajku potestowalem z 3-4gry i w kazdej bylem w stanie w 2 kupic typa, w 3 dopiac mu cos swiecacego i przejechac prowke krabowi (testowalem na krabie bo najwiekszy ps) i albo wystawic kolejny holding, albo kolejnego typa i w 4 turze jechac po 2 prowkach, tak zeby zanim przeciwnik mial szanse sie rozkrecic rozjechac mu 2-3 prowki. Oczywiscie w miare mozliwosci w kawalerii i z samym kilem/odeslaniem w fate.
Cytat: Klepek w 2014-01-09, 00:36Zobaczymy jutro na testach, jak to z tym 3 turowym wciskiem jest.Narazie na jajku potestowalem z 3-4gry i w kazdej bylem w stanie w 2 kupic typa, w 3 dopiac mu cos swiecacego i przejechac prowke krabowi (testowalem na krabie bo najwiekszy ps) i albo wystawic kolejny holding, albo kolejnego typa i w 4 turze jechac po 2 prowkach, tak zeby zanim przeciwnik mial szanse sie rozkrecic rozjechac mu 2-3 prowki. Oczywiscie w miare mozliwosci w kawalerii i z samym kilem/odeslaniem w fate.Jak się robi 10F na postaci z samym killem/odesłanie w fate?