Autor Wątek: Victory Through Deference  (Przeczytany 802 razy)

mirumo

  • Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Wiadomości: 2238
    • Zobacz profil
Victory Through Deference
« dnia: 2015-02-24, 07:37 »
To jak to jest teraz z Victory, Shugenją i spellami?

RebelMac

  • Phoenix Clan
  • blank Personality
  • *
  • Wiadomości: 64
    • Zobacz profil
Odp: Victory Through Deference
« Odpowiedź #1 dnia: 2015-02-24, 08:01 »
No właśnie, od kiedy VTD nie będzie działać na Shugenja?
May the Force be with You!

Tensai

  • Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • Wiadomości: 968
  • Ashigaru
    • Zobacz profil
Odp: Victory Through Deference
« Odpowiedź #2 dnia: 2015-02-24, 08:31 »
Myślę, że tak jak widać na kartach, do czasu aż nie wyjdzie errata :D

A bardziej rozsądnie rozumując:

Jak się gra na zasadach 20F to shugs nie jest boldem
Jak się gra na zasadach IvE to shugs jest boldem

Czyli zalezy od formatu.
IvE strict, arc, extended działa
20F arc, strict, extended nie działa
Phoenix Clan • Ronin • Daigotsu Bofana Hater • Ashigaru • Gozoku Informant