Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
a w battle maidenkach kiwnąc postac z mniejszym forcem nie jest trudno tylko zalezy co ma się w fejcie
Mogliby po prostu przedrukowac Concede defeat i tyle... ja tam uwazam ze karta to zadna rewelacja w obecnej mecie.
kiwasz INFANTRY postac z mniejszym F... wytlumacz mi po co?
bo kiwnieta postac zrobi mniej niz odtapowana z zerem forca...
draw your blade z tego co pamietam tapuje kogoś ez attachmentów
arta jest dobra, może nie za dobra
Jak zauważył mój przedmówca większość akcji do magistratów ma wymagania odbowanej postaci i przy tym mają sami mało f więc nawet część BMek może ich bować bez obniżania im F/quote]Jezeli nadejda czasy deckow na magistratach, ktore wymiataja to faktycznie karta bedzie mogla sie w decku znalezc, tak samo jak duele nagle stana sie super mocne... ale jak pisalem w obecnej mecie jest slaba.
Z attachami tez kiwnie.
Sa lepsze uncommony od tej karty
Jezeli nadejda czasy deckow na magistratach
Jakby jeszcze były pojedynki w formacie to OK. Są 3 (poprawcie mnie jeżeli się mylę) z czego 2 do zagrania tylko w bitwie - a w bitwie z Jednorożcem zazwyczaj jest się na ostatniej prowincji, a limited`owego można odmówić. Postaci wyzywających na pojedynki są 3? Wszystkie unikalne?
jakiś przykład??
Cytat: "dr.viktor"Jakby jeszcze były pojedynki w formacie to OK. Są 3 (poprawcie mnie jeżeli się mylę) z czego 2 do zagrania tylko w bitwie - a w bitwie z Jednorożcem zazwyczaj jest się na ostatniej prowincji, a limited`owego można odmówić. Postaci wyzywających na pojedynki są 3? Wszystkie unikalne? a po co odmawiac jak mozesz przyjac bez negatywnych konsekwencji?
Cytat: "horror"Cytat: "dr.viktor"Jakby jeszcze były pojedynki w formacie to OK. Są 3 (poprawcie mnie jeżeli się mylę) z czego 2 do zagrania tylko w bitwie - a w bitwie z Jednorożcem zazwyczaj jest się na ostatniej prowincji, a limited`owego można odmówić. Postaci wyzywających na pojedynki są 3? Wszystkie unikalne? a po co odmawiac jak mozesz przyjac bez negatywnych konsekwencji?Odmawiając pojedynku dajesz 4 honoru przeciwnikowi i dyshonorujesz sobie postać. Przyjmując pojedynek dajesz przeciwnikowi 2 honoru sam tracisz 2 i wyrzucasz kartę z ręki (+ ryzykujesz fortune smile`a - co może dać przeciwnikowi kolejne 2 honoru i kartę)Moim zdaniem efekty (oczywiście zależnie od sytuacji na stole) są porównywalne, więc nie ma co zapychać sobie deku. Oczywiście trzeba wziąć pod rozwagę, że liczba dueli, postaci z duelami etc. będzie rosła a nie malała, więc każdemu kto gra Jednorożcami polecam załatwić sobie tą kartę.
Cytujbo kiwnieta postac zrobi mniej niz odtapowana z zerem forca... No tak jest zawsze. Sa po prostu lepsze karty i do kiwania i przeciwko duela. Cytujarta jest dobra, może nie za dobraSa lepsze uncommony od tej karty...