Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Plusy: - jego akcja zabija - ma duzo F (4 to niezle)Minusy: - nie jest niczym, (scoutem, samuraiem, bushim, shugenja... nic) - jego koszt jest spory - ma malo ph (czyli w bmkach odpada z miejsca) - ma malo chi (a to jest imo wazne przy wszelakich akcjach typu Crippling cut) - jego akcja jest bardzo kondycyjna (nie widze za duzo postaci infantry biegajacych bez fallowerow, moze w jakims swarmie ktos nie po obdziela swoich wszystkich postaci, ale w swarmie to i tak nie robi zbytniej roznicy, moze ta akcja dobra jest na kraba) - jak nie uzyjemy jako pierwszej jego zdolnosci to praktycznie dostajemy kolejnego bow - jak nie atakujemy to tez nie zabijemyJak dla mnie to koles jest taki sobie, biorac pod uwage obnizajacy sie poziom kart to pewnie w decku sie znajdzie dla niego miejsce.
Pfff, czego zawsze tak jest, że ludzie grającym jakimś klanem psioczą na preview kart pod ten klan?
Kolejny bow to i tak nie byłoby źle, (nie wszyscy mają zaraz tak dużo bowa bez limitu na staty).
Ale z zabijaniem? Ze sneakiem takim? Mroook.
Feniks, smok, żuraw i skorpion mają decki gdzie takich postaci pełno
A, że nie jest grywalny w BMkach? Tyle dobrego, i tak jest za mocny.
biorac pod uwage obnizajacy sie poziom kart to pewnie w decku sie znajdzie dla niego miejsce.
Kokujin Bancho fajny a ten taki sobie?
IMO Jin-Shan jest lepszy i to znacznie: jego zdolnośc to reakcja, i może kiwnąć każda karte której force obnizy do 0 oraz jest samurajem.
Szczerze powiedziawszy bardziej opłaca sie mieć w deku jakiegos klocka z 4-5 force'a i traitem samurai i scout albo samurai i hero/berserkecr(to ostatnie u kraba) i bez zdolności za rozsadny gold np. 6-7 niż kogos za dziwięć kto jest nikim i prawie że nic nie robi.
Wiecie co, panowie kuce... naprawdę uważacie, że jak eRkowy, o powinien byc 4/3 za 9, samurai cavalry, battle : bow opposing personality. kill it if infantry - a bez tego jest kiepski ?
Nie wiem jak inni, ale ja miałbym ciężki dylemat mając na ręku Resumed Hostilities i widząc tego pana w ataku...
Quatro : tak w ogóle, dlaczego Chai miałby być planowany jako lepszy niż Suren (czy ktokolwiek inny) ?