Autor Wątek: Liga L5R  (Przeczytany 4767 razy)

krzemian

• Unicorn Clan
  • Personality
  • *
    • www.uwolnij-orki.pl
Liga L5R
« Odpowiedź #40 dnia: 2008-01-16, 19:55 »
ja mam takie smieszne pytanko - jak mam sie zalogowac .  :D  :D
Sorki ale nie czytalem kazdego posta do konca i pewnie cos przeoczylem

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
Liga L5R
« Odpowiedź #41 dnia: 2008-01-16, 22:23 »
wpisujesz w login: Krzemian (z duzej litery pierwsza litera) oraz haslo swoje. Twoje konto dodawal Walec wiec on powinien ci to haslo przekazac. Jezeli z jakis powodow tego nie zrobil lub zapomniales swojego hasla to daj znac na priv a zmienie ci na jakies odgorne ustalone przeze mnie, odesle ci wiadomosc, bedziesz mogl sie zalogowac wtedy i zmienic haslo na twoje.
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
Liga L5R
« Odpowiedź #42 dnia: 2008-02-13, 11:00 »
Na stronie Ligi pojawilo sie info o zakonczeniu jej pierwszej edycji.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
Liga L5R
« Odpowiedź #43 dnia: 2008-03-05, 00:12 »
poniewaz nie wyrabiam sie ostatnio czasowo ze wszystkimi rzeczami :( (przygotowania do koteia, studia i praca jednak troche czasu zajmuja mi), to z przykroscia informuje ze druga wersje ligii najprawdopodobniej uda sie postawic dopiero pod koniec marca. Bede mogl do niej zasiasc w nastepnym tygodniu i jak tylko skoncze implementowac nowy layout to musze napisac kilka tekstow jak obslugiwac nowy panel i przetransportowac dane graczy, mam nadzieje, ze uda mi sie to wczesniej skonczyc.

marecky

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
Liga L5R
« Odpowiedź #44 dnia: 2008-03-05, 00:36 »
a jak nagrody za 1szą ligę?
tylko top 3 coś zasyci?
(wiem że to pewnie splendor i 1 booster, ale zawsze coś)

pozdr
Cytat: ertai
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg

dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem :)

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
Liga L5R
« Odpowiedź #45 dnia: 2008-03-27, 09:33 »
Jakieś przesłanki ku temu, żeby się cieszyć już z otwarcia nowego sezonu Ligowego z dniem 1-ego kwietnia?
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
Liga L5R
« Odpowiedź #46 dnia: 2008-03-27, 11:15 »
Czekam na pociecie layoutu jeszcze nowego (bez tego w sumie juz na chwile obecna moglbym puscic nowy sezon)... postaram sie wszystko zrobic w poniedzialek (ale przez weekend mnie nie ma -> kotei) wiec nie moge dac 100% pewnosci.

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
Liga L5R
« Odpowiedź #47 dnia: 2008-04-05, 18:10 »
Layout do ligi jest juz pociety i wgrany. Zebralem opinie o dotychczasowej lidze i wyklarowalo sie kilka ciekawych pomyslow i rozwiazan na usprawneinia ligii. Niedlugo podam wiecej ifnormacji :)

Prosilbym o zgloszenie sie jeszcze raz graczy, ktorzy chcieliby byc sedziami w lidze i maja mozliwosc zorganizowania turniejow w swojej miejscowosci, musialem wyczyscic bazy danych a obecne dane jakie mam nie nadaja sie do przeniesienia na inny schemat. Tak wiec prosze o kontakt zainteresowane osoby (PM na forum najlepiej).

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
Liga L5R
« Odpowiedź #48 dnia: 2008-04-06, 12:49 »
Cytat: "Ertai"
Layout do ligi jest juz pociety i wgrany. Zebralem opinie o dotychczasowej lidze i wyklarowalo sie kilka ciekawych pomyslow i rozwiazan na usprawneinia ligii. Niedlugo podam wiecej ifnormacji :)

Jak już wystartuje, to mniej więcej ten sezon będzie trwał do kiedy? Do finału Mistrzostw w listopadzie?

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
Liga L5R
« Odpowiedź #49 dnia: 2008-04-06, 15:30 »
Od wejscia Words and Deeds do nowego dodatku. Liga bedzie trwala od dodatku do dodatku i tak bedzie tworzyla zamkniete cykle.

Raven

• Scorpion Clan
  • temptation Personality
  • *
Liga L5R
« Odpowiedź #50 dnia: 2008-04-06, 16:48 »
gdzie moge znaleźć zasady diałania ligii, oraz informacje jak zgłaszać do niej turnieje oraz jak siedo niej zapisać?

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
Liga L5R
« Odpowiedź #51 dnia: 2008-04-06, 18:00 »
Cytat: "Raven"
gdzie moge znaleźć zasady diałania ligii, oraz informacje jak zgłaszać do niej turnieje oraz jak siedo niej zapisać?

Liga.

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
Liga L5R
« Odpowiedź #52 dnia: 2008-04-06, 18:20 »
Czesc zasad pozmienia sie, na razie mozesz mi wyslac po prostu namiary na siebie w PMce a jak juz wszystko ogarne to napisze dokladnie dla wszystkich jak sie dodaje/wypelnia i robi inne rzeczy w lidze.

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
Odp: Liga L5R
« Odpowiedź #53 dnia: 2008-06-09, 01:45 »
Trele-morele. Zdechło czy wskrzeszamy?

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #54 dnia: 2008-06-09, 11:22 »
Po rozmowach ze wszystkimi znajomymi itp itd Wyszlo na to, ze jednak zdechlo w formie sankcjonowania turniejow. Mozna cos takiego zrobic dla grania onlina via Gempukku... tyle, ze Mihau prowadzi juz podobna lige i nie ma ona jakiegos mega wziecia wiec... szkoda po prostu czasu.

PROSIAK_PULAS

• experienced Personality
« Odpowiedź #55 dnia: 2008-06-13, 10:26 »
Po rozmowach ze wszystkimi znajomymi itp itd Wyszlo na to, ze jednak zdechlo w formie sankcjonowania turniejow. Mozna cos takiego zrobic dla grania onlina via Gempukku... tyle, ze Mihau prowadzi juz podobna lige i nie ma ona jakiegos mega wziecia wiec... szkoda po prostu czasu.

hmm a jaki jest problem zeby po turnieju organizator pisal do ciebie wyniki plus paringi ??
no chyba ze liga dalej jest na jeden dodatek to wtedy rzeczywisce nie ma sensu robic z tym cokolwiek ;p
Order of Black Muppet * Follower of Miss Piggy * cocaKolat *

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #56 dnia: 2008-06-13, 11:15 »
hmm a jaki jest problem zeby po turnieju organizator pisal do ciebie wyniki plus paringi ??

Taki, ze ja nie mam czasu tego wklepywac.

Klepek

• temptation Personality
« Odpowiedź #57 dnia: 2008-06-16, 14:49 »
A nie moglby tego ktos inny wklepywac? Troche poswieciliscie czasu na stworzenie systemu do tej ligii i szkoda by troche bylo gdyby poszla sie ... Mysle ze to byl fajny pomysl i glupio jakby po prostu go olac.

PIJ OZON BĘDZIESZ WIELKI
Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #58 dnia: 2008-06-17, 11:43 »
Pomysl fajny, wykonanie niestety takie sobie, glownie zalezaloby to od graczy... ja kod strony mam, baze graczy trzeba by od nowa uzupelnic, kodu stronki nie moge niestety udostepnic (licencja), ale moge to postawic moge dac admina komus... po prostu ze swojej strony i po rozmowach z graczami widze, ze nie ma mozliwosci w taki sposob stworzenia rzetelnego rankingu polskich graczy, bo taka operacja zalezalaby juz konkretnie od ludzi nie zas od pomyslu czy systemu...

w skrocie, sa gracze, ktorych taka forma rozrywki nie interesuje i nie uwazaja ligi za jakikolwiek wyznacznik.