Autor Wątek: Rebel.pl + Imperial Assembly  (Przeczytany 746 razy)

MiRage

• Scorpion Clan
  • Personality
  • *
Rebel.pl + Imperial Assembly
« dnia: 2007-09-20, 13:03 »
witajcie
Sprawa jest taka, iż zaczynamy w 3miescie bardzo poważną współprace z Rebelem a jak wiadomo duzo ludzi zaopatruje sie w tym sklepie :), i potrzebni byly by ludzie ktorzy jako swoj home store zaznaczą wlasnie Rebel.
U nas w bardzo niedlugim czasie bedzie 6-7 zarejestrowanych członków, i chcialbym zachecic wszystkich juz majacych IA oraz tych ktorzy nad tym rozmyślają, a agrumentem ktory do nas przemówił, [ i mam nadzieje ze trafi i do Was]  jest fakt ze Rebel własnie prowadzi rozmowy z AEG by wszystkie Heraldy szły przez angielskiego dystrybutora prosto do Gdanska omijajac wszystkich posrednikow, czego efektem bedzie dostarczanie Heralda znacznie szybciej niz odbywalo sie to do tej pory :)
"we hope to errata no more cards in Celestial Edition. "

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: 2007-09-20, 13:06 »
Jesli Rebel faktycznie poważnie zajmie się l5r w Polsce i Heraldy beda szły szybko, to jestem gotów zmienić moja przynależność ze sklepu we Wrocku (do Gdańska tak samo daleko) i przenieść się tam, ale muszę zobaczyć korzyści z tego płynące:)

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 2007-09-20, 18:05 »
Jeśli tak się stanie, to mimo, że to drugi koniec polski, zmienię Krakowskiego Barda na Rebela na swoim koncie chętnie. I adres z UK, na PL ;p

Ageto

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Claimster - centrum umów
« Odpowiedź #3 dnia: 2007-09-20, 20:17 »
W jakiej fazie sa rozmowy?

Jak już będziesz wiedział wszystko dawaj znać, na pewno wiele osób zmieni dystrybutora na Polskę
Claimster - centrum umów

Brzana's HunterZ Team Member

MiRage

• Scorpion Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2007-09-20, 21:55 »
czekamy na odpowiedz 8)  , jak tylko cokolwiek bedzie wiadomo na pewno damy znac!
"we hope to errata no more cards in Celestial Edition. "