Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ja go, w moim pdfie, który dostałem od znajomych, a którego Wam i tak nie wyślę i nie przyznam się że go mam, widze tak 6F 4Chi0HR 10/11G 2phTrait z exp SozenaJakas użyteczna abilitkaJakby tak wyglądał to bym sie nie obraził
Ja go widze tak 6F 4Chi0HR 10/11G 2phTrait z exp SozenaJakas użyteczna abilitkaJakby tak wyglądał to bym sie nie obraził
Noritoshi is back! Masakra!2F/7C4/10/5samurai, duelist, hero, experienced ilestam, unique, loyal, artisan, crane clan, daimyoWhen noritoshi enters play: Draw 3 cards. He challenges another player's personality to an unrefusable duel. Destroy the loser. Winner gains 5 honor.When revealing focused cards in a duel: Increase the focus values of 2 cards focused by noritoshi by 2.Open: Challenge another player's personality to an unrefusable duel. Destroy the loser. Winner gains 5 honor and draws a card.I win! :roll:
Cytat: "Ageto - san"Ja go, w moim pdfie, który dostałem od znajomych, a którego Wam i tak nie wyślę i nie przyznam się że go mam, widze tak 6F 4Chi0HR 10/11G 2phTrait z exp SozenaJakas użyteczna abilitkaJakby tak wyglądał to bym sie nie obraziłEdited for correctness. (nie, to nie żart)
Sozen cannot be destroyed and moved home.Your crab clan personality in sozen army gain 2F will opposed.
No to może się zabawimy i tym razem: jak ich widzisz Ageto :lol: