Autor Wątek: Bydgoszcz, 8 listopada (czwartek) L5R Casual Play  (Przeczytany 2455 razy)

defntx

• inexperienced Personality
Witam, ten czwartek zarezerwowaliśmy tradycyjnie w sklepie Wszystko Gra na L5R. Proszę o odzew kto będzie. W razie niewielkiego odzewu, będziemy musieli się zastanowić nad nową formułą spotkań L5R-owych. Jest sporo nowych graczy, jednak ci jakoś ciężko znajdują do nas w czwartki drogę.

Może przekształcić spotkania na turnieje liczone do ligi ogólnopolskiej? Akodo ostatnio naświetlił mi tę ideę. Może turnieje, w tym co jakiś czas dla początkujących? Zainteresowanych proszę o zabranie głosu!
def, ex sklepikarz

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
Bydgoszcz, 8 listopada (czwartek) L5R Casual Play
« Odpowiedź #1 dnia: 2007-11-06, 18:18 »
Szukam osob, ktore chcialby wprowadzac te wyniki do ligii. Zainteresowanych prosze o kontakt mailowy albo poprzez formularz na stronie:

http://www.l5r.pl/liga
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

MotoChagatai

• Unicorn Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 2007-11-06, 20:29 »
Mnie w czwartki nie ma i nie bedzie bo mam zajęcia na uczelni............

a jak sie uda przerobic spotkania na turnieje to moge sie pobawić w prowadzanie wyników.....
Unicorn clan Samurai* Tactician* Cavalry* Uniq* Loyal*
'Who can stop me?" only The Khan could stop himself...

defntx

• inexperienced Personality
« Odpowiedź #3 dnia: 2007-11-08, 04:22 »
ok, w takiej sytuacji jutrzejsze spotkanie oficjalnie nie odbędzie się. sklep jest czynny do 19, więc do tej godziny będzie można sobie jednak pograć, jeśli ktoś wpadnie!
def, ex sklepikarz