Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: "MiRage"Cytat: "gaijin"jestem krejnowym graczem wiec poweim tylko o kenshinzenie: troche jednak ssie (koszt, lapie nieunikalnych tylko, nie jezdzi na skorpa), a bedzie ssal tylko bardziej bo uików bedze iw taliach coraz wiecej. wiec textu sparrowa i Matsushiro w ogole nie rozumiem :roll:ma 7 Chi.... który pojedynek przegra?A jakie to ma znaczenie?
Cytat: "gaijin"jestem krejnowym graczem wiec poweim tylko o kenshinzenie: troche jednak ssie (koszt, lapie nieunikalnych tylko, nie jezdzi na skorpa), a bedzie ssal tylko bardziej bo uików bedze iw taliach coraz wiecej. wiec textu sparrowa i Matsushiro w ogole nie rozumiem :roll:ma 7 Chi.... który pojedynek przegra?
jestem krejnowym graczem wiec poweim tylko o kenshinzenie: troche jednak ssie (koszt, lapie nieunikalnych tylko, nie jezdzi na skorpa), a bedzie ssal tylko bardziej bo uików bedze iw taliach coraz wiecej. wiec textu sparrowa i Matsushiro w ogole nie rozumiem :roll:
non unique fenol - żałość...fire shugas - super mamy od zaje.... fire shugasów...duelist - ... super to niech dadzą jeszcze jeden duel w limited to się coś pomyśli... do tego czasu trait dla ozdoby...range - jakby ten lion/mantis nie miał tony followerow, jakby te kraby były mniejsze, jakby się nie kiwał do tego...ogólnie za 7 golda to mam od groma lepszych postaci...
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.