Chikan Gatsu forum
Aktualności:
Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Strona główna
Forum
Pomoc
TinyPortal
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
»
Forum
»
CCG Training Dojo
»
Rules
»
Ratling Village
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Autor
Wątek: Ratling Village (Przeczytany 1548 razy)
Jar Jar
Crane Clan
toolbox Personality
Star Fleet Commander
Ratling Village
«
dnia:
2006-10-25, 01:10 »
Pytanie odnośnie karty regionu "Ratling Village"
Text:
Singular
Reaction: When paying for a Ratling Personality in this Province: Either reduce his Gold cost by 2, to a minimum of 1, or attach a Ratling Follower to him from your hand after he enters play, ignoring Gold cost.
Limited: Pay 1 Gold: Target a Ratling Personality you control. Attach a 0F Ratling Pack Creature Follower token to him.
I samo pytanie:
Chodzi o kolejność dokonania wyboru czy wprowadzić personala z honorem czy bez. Czy najpierw decyduję się na wprowadzenie z honorem lub bez czy na korzystanie z redukcji kosztu z regionu?
Bardziej obrazowo: Czy jeśli na prowincji z tym regionem wyjdzie mi szczur za 4G to będę mógł go wprowadzić za 0G czy będę musiał zapłacić co najmniej 1G?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Shinjo Drożdż
Quartz Magistrate
temptation Personality
Ratling Village
«
Odpowiedź #1 dnia:
2006-10-25, 02:09 »
Niestety tak.
Bo nie ważne w którym momencie uzyjesz reionu przed czy po obnirzeniu kosztu za honor to i tak zostaje ograniczenie, że zawsze będziesz musiał zapłacić to 1.
Unicorn Clan Samurai - Shugenja - Bounty Hunter - Defender of the Clan - Khan Oportunist - Cavalery
"Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne..." bo to ja tu jestem największym skurwielem
Drukuj
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
Chikan Gatsu forum
»
Forum
»
CCG Training Dojo
»