Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Forum morfuje w czasie rzeczywistym, obecnie TO jest to miejsce gdzie są info o turniejach
CytujForum morfuje w czasie rzeczywistym, obecnie TO jest to miejsce gdzie są info o turniejach a to sorki ps. Boznai tym razem będziesz? :wink:
My (ja, Krzemian, Walce), w składzie 3 lub 4 szt też sie pojawimy.
CytujMy (ja, Krzemian, Walce), w składzie 3 lub 4 szt też sie pojawimy.Znaczy że 3 lub 4 zależy od tego czy Walce się zindywidualizują czy jednak zmorfują w jedno?
@AramasuNo jak miałem zamieścić wyniki, jak mi je zakosiłeś
@AramasuNo jak miałem zamieścić wyniki, jak mi je zakosiłeś Nie było możliwości technicznej rozegrania 5 rund. Ja zaraz zmykałem na zajęcia (i tak szczęśliwie miałem popołudniu, i byłem na turnieju) i lokal nie mógł być dłużej otwarty niż to jest przewidziane. Ale tak się szczęśliwie złożyło, że byłą tylko jedna osoba 4-0. Z ciekawszych spraw na turnieju... pewnie część osób nie wie, ale (po raz pierwszy) na pierwszej rundzie ostatnia para już miała wpisaną podwójną przegraną, nie chcąc/nie mogąc podać zwycięzcy w parę minut po zakończeniu czasówki. Tylko chwilę czasu zajęła mi zabawa z ustawieniem drukarki w programie i wydrukowaniem dla Aramasu par na rundę pierwszą, i jakieś parenaście sekund przed rozlosowaniem drugiej rundy szczęśliwie dla nich otrzymałem wynik.
Cytat: "Bonzai"@AramasuNo jak miałem zamieścić wyniki, jak mi je zakosiłeś No już takiego ratling thiefa to ze mnie nie rób zakosiłem te 6 kartek z wynikami ale komputer Ci zostawiłem a tam powinieneś mieć kopię wyników a poza tym byłem w szoku po rewelacyjnym wyniku 0-4
Dopiszcie jeszcze kto jakim klanem grał i git.