Autor Wątek: OSTATECZNA DATA:SOBOTA 26.01 Honor's Veil Pre Bydgoszcz  (Przeczytany 15768 razy)

MiRage

• Scorpion Clan
  • Personality
  • *
OSTATECZNA DATA:SOBOTA 26.01 Honor's Veil Pre Bydgoszcz
« Odpowiedź #40 dnia: 2008-01-17, 16:15 »
moze by tak sobota?
w niedziele pociagi sa nieco niefajne :>
"we hope to errata no more cards in Celestial Edition. "

Matsu Jirobei

• Lion Clan
  • inexperienced Personality
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 2008-01-17, 20:59 »
Może jednak niech zostanie ta niedziela bo w sobotę na sto procent mnie nie będzie a chciałbym przyjść 8)
Lion Clan Samurai Deathseeker
Battle: Destroy Jirobei to hug all Khan Fan's
" I love all of them"
 [/url]

Kansuke

• boxable Personality
« Odpowiedź #42 dnia: 2008-01-18, 02:18 »
Pasuje.
i]Ku no shaba ya
Sakura ga sakeba
Saita tote[/i]

Kobayashi Issa

Naithana

• blank Personality
« Odpowiedź #43 dnia: 2008-01-19, 00:19 »
Gdyby turniej był w sobotę to na 70% dałabym radę przyjechać, na 100% mogłabym dać odpowiedź we wtorek wieczorem, ale jeśli będzie w niedziele to nie ma szans, bo bym chyba musiała prosto z dworca iść na egzamin, a to nie wchodzi dla mnie wogólę w grę
quot;Ja umiem pływać..."

Zombi Damien

• Spider Clan
  • experienced Personality
  • *
  • Srogi Plugawiec
« Odpowiedź #44 dnia: 2008-01-19, 00:28 »
w sumie teraz jak patrze na pociągi to rzeczywiście sobota jest opcją, niedziela jest tak w kit...
Spider Clan * Daimyo * Middle Finger of the Dark Lord * Shugenja * Shadowlands * Unique * Loyal

Lose 20 Honour.

Open/Battle: Umrzyj.

Doji Lolo

• boxable Personality
Wszystkie drogi prowadzą do zwycięstwa Crana
« Odpowiedź #45 dnia: 2008-01-19, 11:07 »
Ja też proponuję sobote. W niedziele Crane  odpoczywa po paśmie zwycięstw z innymi klanami.

Sephirion

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Lastefem
« Odpowiedź #46 dnia: 2008-01-19, 12:38 »
Cytat: "MiRage"
moze by tak sobota?
Cytat: "Damien"
w sumie teraz jak patrze na pociągi to rzeczywiście sobota jest opcją, niedziela jest tak w kit...
Ja jadę na tym samym wózku z tymi panami, więc przyłączam się do apelu.
Czytaj karty, potem pytaj.
Czytaj rulsy, potem pytaj.
Sprawdź, czy ktoś już o to pytał, potem pytaj.
Myśl. Potem pytaj.

TooS

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • In your base, smashing your statues.
« Odpowiedź #47 dnia: 2008-01-19, 22:57 »
Cytat: "Sephirion"
Cytat: "MiRage"
moze by tak sobota?
Cytat: "Damien"
Ja jadę na tym samym wózku z tymi panami, więc przyłączam się do apelu.

no ja na tym samym wozku jade i naprawde sobota bylaby lepszym rozwiazaniem

defntx

« Odpowiedź #48 dnia: 2008-01-21, 12:49 »
ok, będzie więc w sobotę, szczegóły wieczorem!
def, ex sklepikarz

defntx

« Odpowiedź #49 dnia: 2008-01-22, 13:54 »
jest już update info. Start w sobotę, godz. 11. Wrzucę jeszcze mapki jak do nas trafić!
def, ex sklepikarz

Matsu Jirobei

• Lion Clan
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 2008-01-22, 15:16 »
No to miłej zabawy mnie nie będzie. Ale widzę że to i tak nie miało znaczenia bo zostałem skreślony z listy chętnych jeszcze zanim coś napisałem więc fajnie, podoba mi się współpraca z waszym sklepem. Myślałem że chociaż zestaw prelisowy będzie można kupić bo z tego co mi wiadomo było to ostatnio tak ktoś zrobił ale widzę że mimo tylu wolnych zestawów zostałem skreślony no to chyba mi nie wolno już sobie kupić nic.
" I love all of them"
 [/url]

defntx

« Odpowiedź #51 dnia: 2008-01-22, 16:17 »
Matsu wyluzuj. Sam mówiłeś , że jeśli impreza będzie w sobotę to nie będziesz mógł przyjść - więc Cię usunąłem z listy chęnych - chyba nie ma o co mieć żalu? Co ma do tego współpraca z naszym sklepem, jest do niczego bo organizujemy imprezę w dzień, w który akurat Tobie nie pasuje? No wybacz...

Zarówno sobota, jak i niedziela jest dniem wolnym, więcej osób opowiedziało się za sobotą, z powodów naróżniejszych , sam chyba czytałeś powyższe wypowiedzi.

Nie ma możliwości zakupu PreRelease kita dla osób które nie uczestniczą w turnieju - ostatnio zrobiłem wyjątek - tym razem ani żadnym następnym już tak nie będzie. Kupić możesz cokolwiek chcesz, ale pre-release kit jak chyba sama nazwa wskazuje jest dla osób uczestniczących w pre-release.

Lista służy zorientowaniu się w tym jakie i w jakiej ilości klany będą reprezntowane na turnieju. Zapisujesz się na nią, aby zarezerować sobie miejsce na turnieju i możliwość gry wybranym starterem wybranego przez Ciebie klanu. Nigdzie nie jest napisane, że wpisawszy się na listę  zamówiłeś pre-release kita. Proponuje zaprzestać takiej życzeniowej nadintepretacji. Wykorzystywanie jej do argumentacji w próbach negocjacji handlowych jest nadużyciem.

Chciałem tutaj jeszcze opisać sytuację, która miała miejsce z Kol. Walcem. Nasz sklep ufundował nagrodę w postaci 50% zniżki na wejście na pre-release , dla zwycięzcy turnieju Emerald&Jade organizowany przez Jabbasa. Nigdzie nie było ani słowa o tym, że oferujemy komukolwiek możliwość zakupu pre-release kita, a zwycięzcy turnieju Emerald&Jade zniżkę 50% na jego zakup. Niestety kolega Walec również nie zrozumiał iż zestaw pre-release jest dla graczy uczestniczących w turnieju i próbował wymusić na nas wysyłkę zestawu, grożąc zepsuciem opinii o naszym sklepie w środowisku graczy Gliwic i Katowic.

Rozumiem oczywiście ogromne zainteresowanie zakupem pre-release kitów - w końcu jest to możliwość bardzo korzystnego zaopatrzenia się w karty. Możliwość ta jest jednak zachętą dla graczy do wzięcia udziału w turnieju pre-release - oto turniej, w którym pierwszy raz mogę zagrać nowym dodatkiem, a przy tym jeszcze otrzymuję karty w tak korzystnej cenie. Jeśli ktoś z jakichkolwiek powodów nie gra w pre-release, nie może sobie rościć pretensji do zakupu pre-release kita.
def, ex sklepikarz

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: 2008-01-22, 16:31 »
rotfl:) powaznie macie 5-ego box-a!!
o ja, to jadę na bank:D

(a co jesli pociag sie spozni jak ostatnim razem?)
i bede 11.20??? sic
Shoju na prezydenta! :)

Doji Lolo

• boxable Personality
« Odpowiedź #53 dnia: 2008-01-22, 18:47 »
będziesz bity i gwałcony hehehe. Znając zycie to i tak turniej przeciągnie się w czasie. Wszysko na chwałę Crana.

Matsu Jirobei

• Lion Clan
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: 2008-01-22, 21:07 »
Nie roszcze sobie żadnych pretensji do zakupu kita a chodzi mi tylko o fakt skreślenia mnie z listy zanim się upewniłeś czy na pewno nie przyjadę, chciałem tylko powiedzieć że w sobotę zmienił mi się plan i mógłbym wpaść na turniej. Jakbyś ty się poczuł gdyby skreślili cię z listy  a ty byś czekał na coś i nie poinformowali cię o tym i jeśli ta lista nie jest taka ważna to po co wogóle ją robić. Jeszcze trochę nie rozumiem pretensji względem Walca mi też się wydawało że będzie mógł taką nagrodę odebrać jak chce.
" I love all of them"
 [/url]

defntx

« Odpowiedź #55 dnia: 2008-01-22, 23:26 »
nagrodę: 50% zniżki na wpisowe na turniej może odebrać jak chce - ale za dużych możliwości manewru tutaj nie ma - turnieju niestety nie można rozegrać korespondencyjnie...
def, ex sklepikarz

Naithana

• blank Personality
« Odpowiedź #56 dnia: 2008-01-22, 23:49 »
Pomimo szczerych chęci nie dam rady zjawić się na prelisie :( Zaliczyłam wszystkie kolokwia i nawet egzamin jeden zaliczyłam przed czasem żeby się niczym nie martwić i móc pojechać... i w nagrodę za mój trud kami zesłali mi nawrót zapalenia zatok i gorączkę... Idę zdychać do łóżeczka...

Mimo wszystko mam nadzieję, że wszyscy będą się dobrze bawić na prelisie i że impreza będzie naprawdę udana.
quot;Ja umiem pływać..."

Walec

• eternal Personality
« Odpowiedź #57 dnia: 2008-01-22, 23:51 »
stary ty chyba naprawdę chcesz wojny myślełem ze załatwiliśmy sprawę i ja nic nie dostanę

w teraz to mnie wkurzyłeś
widał wybitnie zalezy ci na tych 50 zł nagrody jak tak usillnie o nie się bijesz
ja już nie wspominałem o tym chyba od tygodnia i już dawno pogodziłem sie z tym że wystrychnełeś mnie na dudka (pisało 50% na prereleasa a juz krestia interpretacji co to znaczy to co innego)
mnie tylko zastanawia czemu ty dalej ciągniesz ten temat chyba masz poczucie winy skoro nie mozesz o tym zapomnieć

rada dla ciebie powstrzymaj się od dawania nagród których nie chcesz dać
no chyba że mi zasponsorujesz podróż i wyżywienie  z tego co liczyłem to z 150 zł mnie kosztowac bedzie przejazd 450 km pociągiem tam  450 spowrotem plus wyzywienie na 2 dni bo pociąg jedzie 10 godzin jezeli chce byc na turniej

mogłeś zaproponować jakieś inne rozwiązanie jak juz tak bardzo nie chciałeś dawac tego kita ale widać brak potrzeby dawania nagrody cię zaslepił

jeżeli piszesz że wpisowe moge odebrac jak chce to może ktoś się w moim imiemiu zapisze na turniej a potem powie że musiałem pójść i prześle mi karty? to w sumie tez odebranie kitu w dowolny sposób
Walec

defntx

« Odpowiedź #58 dnia: 2008-01-23, 14:31 »
ok Matsu jednak będzie, Naithana nie dotrze, a Centurion może się spóźni więc chwilę poczekamy. Wszyscy się zgadzają?  :D
def, ex sklepikarz

jabbas

• Unicorn Clan
  • temptation Personality
  • *
  • Jabbas po transformacji w Jabbosklep ;)
    • www.pegaz-gry.pl
xxx
« Odpowiedź #59 dnia: 2008-01-23, 19:14 »
Panowie!!!

Nagroda 50% wjazdu na pre.. to niestety 50% wjazdu na pre...

to czy wygrał Walec czy wygrałby ktoś z innego miasta...

W preleasie wjazd na impreze kosztuje, a nie zakup towaru etc...

Walec, z całą sympatią i uznaniem...
trochę spojrzyj obiektywniej...

Nagroda miała promować sklep i samą imprezę pre...
nie jest może hiper wielka itd, ale...

wjazd na pre to wjazd na pre...

inna sprawa, że zestawy preleasowe które zamówili ludzie na termin
X z powodu przesunięcia terminu an Y powinny być im udostępnione.
(to juz wina orgów-nie ważne jakie były inne czynniki)

W tym wypadku to co idzie na złożenie decku(a boosty nagrody->nadal na nagrody dla graczy)
Tylko najlepsze gry planszowe i karciane  www.pegaz-gry.pl Bydgoszcz