Autor Wątek: Test doszedł!  (Przeczytany 1512 razy)

Hanson

• Scorpion Clan
  • experienced Personality
  • *
Test doszedł!
« Odpowiedź #20 dnia: 2007-12-22, 00:21 »
Spróbuj napisać (ale odpoweidź bedzie dopiero po nowym roku i to zapewne ze sporym poslizgiem) Powinni uwzglednic reklamacje. Popatrz tez po forach bo zdaje się, że nie jesteś pierwszą osobą z tym problemem (niestety nie pamiętam na jakim forum się ktoś żalił, żeby przytoczyć tu linka)

Radko

• Personality
Test doszedł!
« Odpowiedź #21 dnia: 2007-12-27, 20:56 »
Cytat: "Kuni Jinoku"
mój też dotarł dziś ( też z cłem - kornel zamawiał 3 sety). Ale durne @#$%# z AEG-u zapakowali mi nie 110, ale 108 kart...dostałem 2 test of martial ability i 2 the saga of taki! <słowo na k>, akurat karty, które chciałem do krabów...Da się im jakoś wyperswadować, że dostałem nie wszystko to, co zamówiłem?

Zabawne. Ja otworzyłem swój set i się okazało że mam 113 kart. Dostałem 2 dodatkowe Martial Artsy i jedną dodatkową Sagę :D . Teraz wiesz gdzie się podziały twoje karty.

Ageto

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Claimster - centrum umów
Test doszedł!
« Odpowiedź #22 dnia: 2007-12-27, 21:44 »
Cytat: "Radko"
Cytat: "Kuni Jinoku"
mój też dotarł dziś ( też z cłem - kornel zamawiał 3 sety). Ale durne @#$%# z AEG-u zapakowali mi nie 110, ale 108 kart...dostałem 2 test of martial ability i 2 the saga of taki! <słowo na k>, akurat karty, które chciałem do krabów...Da się im jakoś wyperswadować, że dostałem nie wszystko to, co zamówiłem?

Zabawne. Ja otworzyłem swój set i się okazało że mam 113 kart. Dostałem 2 dodatkowe Martial Artsy i jedną dodatkową Sagę :D . Teraz wiesz gdzie się podziały twoje karty.

Co oni przy wysyłce pakują?
Claimster - centrum umów

Brzana's HunterZ Team Member

Ageto

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Claimster - centrum umów
Test doszedł!
« Odpowiedź #23 dnia: 2008-01-14, 22:04 »
Czekałem troszkę dłużej niż powinien, a raczej za co nie zapłaciłem, ale Championi doszli. Jak to wygląd u osób które nie dostały bo wiem, że takowe są.
Claimster - centrum umów

Brzana's HunterZ Team Member

Shinjo Drożdż

• Quartz Magistrate
  • temptation Personality
  • *
Test doszedł!
« Odpowiedź #24 dnia: 2008-01-14, 22:19 »
ja wciąż nie mam
Unicorn Clan Samurai - Shugenja - Bounty Hunter - Defender of the Clan - Khan Oportunist - Cavalery

"Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne..." bo to ja tu jestem największym skurwielem

krzemian

• Unicorn Clan
  • Personality
  • *
    • www.uwolnij-orki.pl
Test doszedł!
« Odpowiedź #25 dnia: 2008-01-14, 22:26 »
Jacek o ile wiem tez nie  :evil: