Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Battle: Bow a target unit with zero total Force or with the lowest non-zero total Force (including ties) among all units at the current battlefield.Stronghold kładzie całe oddziały. Leżący (i kwiczący) oddział ma siłę równą zero stąd kolejne kiwnięcie może położyć inną (nie leżącą) jednostkę z najmniejszą siłą. Trzeba jednak pamiętać (zwłaszcza podczas gry z Krabami czy innymi koksami), że patrzymy na siłę wszystkich, także Twoich, oddziałów.
Ekhm? Leżący oddział nie ma nagle zero F. W rezolucji jest traktowany jakby miał 0. Ale nie ma. Więc trzeba użyć mrocznych spiderowych sztuczek żeby znów ktoś miał jeszcze mniej żeby zbowować.
Ekhm? Leżący oddział nie ma nagle zero F
Leżący unit ma 0F??? Więc jeśli strzelę za 2 do leżącego typa z 10F to go zabiję :?:
Cytat: "Sephirion"Ekhm? Leżący oddział nie ma nagle zero F. W rezolucji jest traktowany jakby miał 0. Ale nie ma. Więc trzeba użyć mrocznych spiderowych sztuczek żeby znów ktoś miał jeszcze mniej żeby zbowować.Że jak!?Unit:A unit’s Force is the total of the Forces of each unbowed Personality and Follower in the unit, or 0 if all Personalities and Followers in it are bowed.Cytat: "Draq"Leżący unit ma 0F??? Więc jeśli strzelę za 2 do leżącego typa z 10F to go zabiję :?:Draq nie rozbrajaj mnie tylko poczytaj o range attack. Nie porównujesz siły z siłą oddziału tylko karty (czy to postaci, czy poplecznika).
to teraz przeczytaj WIELKI CZARNY NAPIS w instrukcji nad tym cytatem i powiedz mi co to za akapit no i jak z tym forcem?
To cos dziwnie graliscie bo ja tam zawsze uzywalem tricku ze zbowowaniem swojego typa, zeby potem pobowowac przeciwnika.Chociaz tutaj pojawia sie kolejny dylemat:Target one of your opposed Spider Clan Personalities: Give him a Force bonus equal to the Force of a target bowed Personality at his battlefield. Reduce the bowed Personality's Force to 0.Teraz to juz sam zglupialem...
puki co czekam aż się wszyscy wypowiedzą, jak tak to zwracam honor i masz u mnie browar bo mi deck zaczął działać właśnie 2 razy lepiej
nie jest bo ma minimum force of 2 ale to akurat nie jest ważne teraz
jest słabszy niż Uyeda.