Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Ani nie oczekuję Sejmitar, że ludzie zapomną, ani nie uważam, że są aż tak dupkowato pamiętliwi. (...)
The question is: Czy za kilku debili w DT sprzed kilku edycji (fuckens, zapomniałem jak się ten od Żurawii fanatyk z DT nazywał), mamy teraz dostawać crapiate karty, jak większość ludzi chce?
ps. Co do wypowiedzi innych Żurawii na tym forum, to nie mogę brać za nie odpowiedzialności, ani nikt nie powinien ich traktować, jako "głosu Żurawia". Zdanie danego typka, to zdanie tylko tego typka, nieważne jakim gra klanem. I tak wszyscy w miarę się orientujemy, kto jaki jest w realu. To mały światek.
Te czasy już się skończyły... choć dziadki wiedzą swoje...
obecnie Żuraw może trzaskać się z wszystkimi po mordach.
Te czasy już się skończyły... choć dziadki wiedzą swoje...Nowi gracze mogą lubić bądź nielubić danego Klanu, jednak nie ma w nich już tyle wrogości, wbrew temu co piszesz. Mogą być Klany lepsze lub gorsze w danej chwilii, jednak Mirumoto, bądź Kakita już się nie powtórzy. Dlatego jestem tak optymistycznie do kwestii nastawiony i co najwyżej wpieniać mnie może kolejne opowiadanko, które z Żurawii robi cyrkowców, a nie samurajów.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
CytujTe czasy już się skończyły... choć dziadki wiedzą swoje...Nowi gracze mogą lubić bądź nielubić danego Klanu, jednak nie ma w nich już tyle wrogości, wbrew temu co piszesz. Mogą być Klany lepsze lub gorsze w danej chwilii, jednak Mirumoto, bądź Kakita już się nie powtórzy. Dlatego jestem tak optymistycznie do kwestii nastawiony i co najwyżej wpieniać mnie może kolejne opowiadanko, które z Żurawii robi cyrkowców, a nie samurajów. ale wiesz ze caly dragonow cranowy storyline [ten od box postaci] który bedzie sie cięgnął jeszcze bardzo dług , jest np zajabany od mantisów [nasze 2 story liny winy i temptation ] . wszystki ten opowiadania uchodzą za " mantisowe" ,bo bochaterzy [nie mantisy] jada do mantisowego landu? teraz o ile zawisc za opowiadania jak wygrywaliscie mogla byc podszyta niechecia do mechaniki crane'ów w CCG . to jak wytłumaczysz to ze teraz , gdy mantisy i craby mialay troche zwyciestw jakos nie widac ich w storylinie [ale lepiej nie komentujmy storyline kart jak "tonfajutsu"] ? prosto . Shawn np powiedział ze nie ma pojecia jak pisac dobre opowiadania mantisowe po Richu . nie umie [temu pisze nas Rusty :roll: ]. Co gorsza para razy zarówno od DT i ST dochodza do ludzi glosy ze oni nie maja pojecia co z nami zrobic . Dlatego to my jestesmy sojusznikami zlych chlopców . z drugiej zas strony storyline winy , czy nie crane moze byc pewny ze swoje opowiadania bedzie miał . zaden klan tak nie ma . juz sama wojna z crabami daje wam minimum 2 opowiadania [no trza zaczac i skonczyc] . co w tym czasie robie mantisy ? choler wie ST nic nie mowi . niby jest sojusz z spiderem [fajnie dla mnie , bo lubie taint i dark wave] , ale zaden mentol o tym nic nie wie . ostanio Jeden ze znajpomych zwrócił mi uwage ze w opowiadaniach nie ma równosci miedzy box postaciami [ a w zalozeniu mialy to byc archetypiczne i lubiane przez dany klan postaci] . u nie których sie to udało . super inteligentna kitsuki [wazna postac ma xp] , super duelist crane [uzywa mantisowej techinki przecinani strzał kozak] , stoicki krabik , ulubiona przez moja zone lionka [powoli staje sie veteranką] , zagubiony w rokuganie moto[o nim beda jeszcz opowiadania] . To postaci mniej lub bardziej udane ale lubiane . Odstaje spider bo story time to on ma ale na flavorach , ale ratują go super arty . i mantiska ....yoritomo magistrat :shock: osiągniecia .... skopana do nie przytomnosci przez generic spidera oraz wymuszenie przegrania postaci na dragonie [co bylo czescia machinacji jimena wiec to nawet nie jej zasluga] . mrok . to ja juz lepiej wole crapowego tsuruchi ki . co jest zdrajca , szulerem i oszustem i na pasku jimena chodzi.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Jak na drugi post to mistrzostwo świata^^