Autor Wątek: Spider Preview  (Przeczytany 8202 razy)

Matsushiro

• temptation Personality

Matsushiro

• temptation Personality
Spider Preview
« Odpowiedź #1 dnia: 2008-01-02, 17:45 »
Podobają mi się wszystkie traity typu Dark ( MROK ) :twisted: Aż wieje korupcją, nie oceniam postaci, bo nie znam kompletnie klanu, ale pan Sahara wraz z obrazkiem nieźle trzyma klimat.

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
Spider Preview
« Odpowiedź #2 dnia: 2008-01-02, 17:47 »
Daigotsu Hirata -> nie no pelnia szczescia praktycznie :) niezle mroczny koles, w kontrolce bedzie jak znalazl Dark Virtue theme rox :)

Daigotsu Masachiko -> 4F za 7 golda i darmowy fallower... postac nie jest zla, ale rewelacji nie ma

Daigotsu  Sahara -> obrazek zarabisty... cala reszta slaba

Daigotsu Ryudo -> o kur... takiego goscia wlasnie nam brakowalo :) go go Piter Parker...

Daigotsu Takayasu -> niezle, pasuje do kazdego decka, shugenja + samurai, albo shugenja + monki beda mogly teraz zaczac jakos normalnie chodzic

Daigotsu Usharo -> crap

Kishida -> moze jak wydrukuja wiecej Dark virtue, na chwile obecna tylko do fun decka.

Yoritomo Hotako -> najlepszy mantis w dodatku :)... ability fajne, staty super, pewnie tez bedzie w Peter Parker decku

Ogolnie szkoda ze nie rzucono nie unique duelisty ale preview bardzo mocny.
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Paku

• Crab Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Broken Crab
Spider Preview
« Odpowiedź #3 dnia: 2008-01-02, 18:22 »
Hokus pokus, nie masz buta
Twoja stara, to Fosuta!

Crab Clan • Samurai • Fudo • Retired Hero • Berserker • Goblin • Scout • Merchant • Shadowlands • Fallen • Artisan • Unique

Zombi Damien

• Spider Clan
  • experienced Personality
  • *
  • Srogi Plugawiec
Spider Preview
« Odpowiedź #4 dnia: 2008-01-02, 18:33 »
nie wiem co czuć,
z jednej strony JEDYNA postacią o jaką sie modliłem był nieunikowy duelista

i nie dostaliśmy

a z drugiej dostaliśmy same sytości z supportem dla 4 themów łącznie :D

no i jeszcze motyw że nawet ssące postacie mają tak zajebiste arty że aż się proszą o wrzucenie na tapetę :D

no i najważniejsze sprawa:
SIEDEM EREK W JEDNYM PREVIE :D  :shock:  :D  :twisted:
oż fuck, chyba idę na wódkę...

a tak na serio:

Daigotsu Hirata= mrok totalny, mocny +support dla dark virtue

Daigotsu Masachiko= dobry force co do gold costa, w jakimś wysypie może być ok puki co jej nie widze nigdzie

Daigotsu Ryudo= początkowo nie wierzyłem bo koleś jest MIODNY, po chwili dostrzega się 2 honor loss co jest nie do końca fajne z stylem+ duuuuży żal że nie ma duelisty ale i tak zobaczy grę w duelu pewnie...

Daigotsu Pustynia= kolejna WYKURoiban postać pod dark virtue, art plus motyw z paragon + dark jest super na postaciach z tego dodatku
 :twisted:
ale oprócz arta i klimatu to taki sobie w sumie

Gempukowiec =duży konkret , traity w zestawie Super Size, choć pewnie i tak w monku tylko będzie i dobrze bo może się dark enlightment da wreszcie zrobić...

Daigotsu Usharo= niby syf ale zawsze to 3 courtier( benihy i sayi nie licze
 :D ) zawsze to support do polityki

Kishida=znowu dark virtue ponownie klimat super no i zawsze to monk niby...

Championka= eee... co że nic specjalnego nie robi staty ma tak cne i godne że i tak jest super+WOW SEXY :twisted:

Gunso= zarąbisty, akurat się zastanawiałem co ja wrzuce do duele jako followera zamiast disgraced ronina(2fv) i teraz już wiem
 :D

Master Ov The Puppets...[riff gitary]= czar jest super mrokiem, więcej takich to powróci może kontrola na shugasach wreszcie

Yarijutsu=kurde no  kolejny kill,kata super, wreszcie robimy to co trzeba(mordujemy :twisted: )

generalnie prevy świetne choć tego duelisty nieunikowego to ja im nie odpuszczę :D

ale jak zauważono i tak jest trochę dobrego do Piter Parker Duela :)
Spider Clan * Daimyo * Middle Finger of the Dark Lord * Shugenja * Shadowlands * Unique * Loyal

Lose 20 Honour.

Open/Battle: Umrzyj.

Manit0u

• Phoenix Clan
  • temptation Personality
  • *
  • Hmmm...
Spider Preview
« Odpowiedź #5 dnia: 2008-01-02, 18:55 »
Strasznie duzo R jak zwykle :(

Daigotsu Ryudo - 5F za 7g = sam miod
Daigotsu Masahiko - 4F za 7g + follower = sam miod
Daigotsu Sahara - 4F za 8g duzo ale wylaczenie przeciwnikowi attachy jest nieglupie
Yoritomo Hotako - bez kufa pytan!
Daigotsu Hirata - o 1g za drogi jak dla mnie
gunso - wypas
yarijutsu - czesc, mam tsi blade'a, ty masz 134523759823 followerow i zadnych broni/armorkow i marne 4F bazowo - umierasz, mrok (chociaz pewnie bedzie toto grane razem z tonfajutsu i brisk economy w smokach teraz)
Time is precious. Waste it wisely.

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
Spider Preview
« Odpowiedź #6 dnia: 2008-01-02, 19:12 »
Zabawy czesc dalsza:

Gunso Shirakai -> mrok totalny... wbudowany draw praktycznie do tego 4FV... ja wale...

Puppet -> bardzo dobra karta do kontrolki, i moze w koncu zaskakiwac, jak na zaskakujacy attachment to genialne

Yarijutsu -> strasznie zamotane ale bardzo dobre szkoda tylko, ze 2 FV :(
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Jager

• Personality
    • http://img49.imageshack.us/img4/3302/iambatman1ud7.gif
Spider Preview
« Odpowiedź #7 dnia: 2008-01-02, 19:28 »
Yoritomo Hotako - co jest &#@($ ?? gdzie trait Mantis Clan?

ech... coraz bardziej jestem przekonany, że Mantis dostał najgorszą postać gempukku...

Reszty nie komentuje. Świetne karty.
Nawet gwiazdy płaczą razem z tym, kto płacze w nocy.

Zombi Damien

• Spider Clan
  • *
  • Srogi Plugawiec
Spider Preview
« Odpowiedź #8 dnia: 2008-01-02, 19:35 »
Cytat: "Jager"
Yoritomo Hotako - co jest &#@($ ?? gdzie trait Mantis Clan?

ech... coraz bardziej jestem przekonany, że Mantis dostał najgorszą postać gempukku...

Reszty nie komentuje. Świetne karty.

raczej gdzie daigotsu zamiast  yoritomo :D
ej no modliszki same wygrały turniej o obsidian championa to nie rozumiem o co chodzi...

PS.
czy już mówiłem że skupuję dark virtue :D ?
Spider Clan * Daimyo * Middle Finger of the Dark Lord * Shugenja * Shadowlands * Unique * Loyal

Lose 20 Honour.

Jager

• Personality
    • http://img49.imageshack.us/img4/3302/iambatman1ud7.gif
Spider Preview
« Odpowiedź #9 dnia: 2008-01-02, 19:40 »
To zajebiście. Modliszki wygrały, Spider dostaje. Żeby chociaż dwa tańsza dla Mantisa była... A ja głupi narzekałem na poprzedni dodatek...
Nawet gwiazdy płaczą razem z tym, kto płacze w nocy.

Zombi Damien

• Spider Clan
  • *
  • Srogi Plugawiec
Spider Preview
« Odpowiedź #10 dnia: 2008-01-02, 19:46 »
w opisie turnieju nawet było wyraźnie napisane że polecają grę nielubianymi przez siebie klanami aby im zaszkodzić i potaintowac trochę...

ej no najlepsza postać jaką modliszki dostały jest właśnie z ally więc nie ma co narzekać raczej :D

Lose 20 Honour.

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
Spider Preview
« Odpowiedź #11 dnia: 2008-01-02, 20:06 »
Cytat: "Damien"
ally

Odszczekaj...

PS: To był dowcip. Nic osobistego :P

Vol

• Spider Clan
  • Personality
  • *
Spider Preview
« Odpowiedź #12 dnia: 2008-01-02, 21:57 »
Jak dziala Gunso Shiraki? Ktoś musi mieć więcej forca od gunso shiraki, zeby ten mogl go kiwnac?

Paku

• Crab Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Broken Crab
Spider Preview
« Odpowiedź #13 dnia: 2008-01-02, 22:09 »
Ktoś musi mieć więcej forca niż bazowego (zazwyczaj wydrukowanego)
Hokus pokus, nie masz buta
Twoja stara, to Fosuta!

Crab Clan • Samurai • Fudo • Retired Hero • Berserker • Goblin • Scout • Merchant • Shadowlands • Fallen • Artisan • Unique

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
Spider Preview
« Odpowiedź #14 dnia: 2008-01-02, 22:31 »
foil hatoko zabija , mroczny art . musze miec 1 do klasera choc generalnie nie lubie foilów
always +5 do lansu.
Self-Appointed Prophet of Doom:
Something like :
6/4/3
Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality .

Random dude:
Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.

Zombi Damien

• Spider Clan
  • *
  • Srogi Plugawiec
Spider Preview
« Odpowiedź #15 dnia: 2008-01-02, 23:34 »
Cytat: "Geralt_Bialy_Wilk"
Cytat: "Damien"
ally

Odszczekaj...

PS: To był dowcip. Nic osobistego :P

spoko :D

lepszy ally ze spiderem niż wojna z krabem :D

Lose 20 Honour.

Walec

• eternal Personality
Spider Preview
« Odpowiedź #16 dnia: 2008-01-03, 00:01 »
właśnie zastanawia mnie czemu się tak cieszycie z gunso ile klanów ma foce bonusy jest fajny ale nie wyrąbisty co do pozostałych postaci to sa niezłe ale mam parę uwag

Daigotsu Hirata - 9 golda to dużo zdolność za zrzucenie karty średnia bo jak sa attache to postaci nie tykniemy
Daigotsu Masachiko - solidny samurai 5 forsa za 7 jest fajne a attache zawsze się przydadzą
Daigotsu Sahara- fajna postac bardzo potrafiąca być wkurzająca nie ma pezantem dociągania kart z tsi blada naprzecwko niem nie ma oni daikiu nie ma dużej liczby spelli fenolowych a co do force busta to liczy się liczba jak i z twojego jak i przeciwnika discarda co może dawać pod koniec gry ciekawe rezultaty

Daigotsu Ryudo - nice chociaz brakuje mu niestety zdolności jakiej kolwiek niestety zmora spiderów

Daigotsu Takayasu - box w 3 mozliwych versjach no i 1 ph tez może pomagać (zawsze może daidoji gunso dołozyc :])

Daigotsu Usharo - następny kurtier może zacząć się robić ciekawie

Kishida - ogólnie taki sobie ale głupi trik ktoś odpala controla z postaci z 2 forsa i odrazu mu tego kontrola kończysz:P albo gośc chcący zagrać akcję z determinacja bołuje się nim może zagrac karte:P

Yoritomo Hotako - bardzo fajna postac zdolnośc poza mzmniejszaniem forsa całej armi przeciwnika wyłołowuje wszystkich followerów z beniki farmlandów postacie z venerable mastera itp

Yarijutsu oj karta bedzie poszukliwana liczyłem że to bedzie uncommon ale niestety - no i kolejna karta do mojego mrocznego pomysłu na deck itemowy :]
Walec

Zombi Damien

• Spider Clan
  • *
  • Srogi Plugawiec
Spider Preview
« Odpowiedź #17 dnia: 2008-01-03, 00:30 »
gunso cieszy mnie ze względu na to że
jest to follower
którego mogę włożyć do duela(4fv)
potencjalnie za darmo(outposty)
posiadający dobry force (już przed emeraldem nawet chciałem grać na determinacji i insajcie kompletach, terach dorzuce perfekcje jeszcze i jest fajnie)
mający zdolność(niepowalającą ale jak już któs ma tego force bonusa to nie pogardzisz)

poza tym w porównaniu z disgraced roninem na którym poprzednio w spiderze grałem trochę już wogule jest fajny.

a co do yarijutsu to przyznaje, potencjał kopania tyłków ma, w spiderze spokojnie sie itemki jakieś gra a w takich smokach może nieźle zamieszać

Lose 20 Honour.

Kuni Jinoku

• Crab Clan
  • inexperienced Personality
  • *
Spider Preview
« Odpowiedź #18 dnia: 2008-01-03, 01:41 »
Yarijutsu - to w krabikach może ładnie chodzić - daruma rozwala szóstki F;] A tsi blade też się mieści...
crab clan courtier

Togashi Yeti

• Dragon Clan
  • Personality
  • *
Spider Preview
« Odpowiedź #19 dnia: 2008-01-03, 07:48 »
yep, ja to będę grał w moim MFC...
Toshiro
Ronin*Samurai*Yojimbo*Storyteller*Poet*Tactician*Good Person