Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Jak jest napisane na karcie kosa jest starożytna, gdzie macie swoją?
Trzy ma zdolność choć taką dziwną...
Dobre do deków, które dyshonorują oraz na wszelki lwy, żury, shads, spidery , jednym słowem ciekawy item szczególnie dla kuców.
(nie sądzę żeby pojawiło się w deckach bez cavalry)
Cytuj(nie sądzę żeby pojawiło się w deckach bez cavalry)Nie rozumiem czemu - Shadowlandy i Spidery mogą z ability odsyłać siebie - dla nich to nie jest niegrywalne, a nawet dobre (kiwnął mi postać z tym mieczem to z miecza się odeśle i nic nie trace)... I jak wspominalem bonus do chi (niewiele itemow ma go teraz) i 3fv (czyli grywalny dla duelówki, szkoda ze nie 4, bo wtedy wszedlby na pewno)
Cytat: "Volrath"Cytuj(nie sądzę żeby pojawiło się w deckach bez cavalry)Nie rozumiem czemu - Shadowlandy i Spidery mogą z ability odsyłać siebie - dla nich to nie jest niegrywalne, a nawet dobre (kiwnął mi postać z tym mieczem to z miecza się odeśle i nic nie trace)... I jak wspominalem bonus do chi (niewiele itemow ma go teraz) i 3fv (czyli grywalny dla duelówki, szkoda ze nie 4, bo wtedy wszedlby na pewno)Bo wedlug mnie dla spidera duzo lepszy jest hubris z 4FV i 3gc.