Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Asahina Nizomi'ego
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
a obecnie zadna postac mnie tak nie podku****ia jak MegaĆwok
CytujAsahina Nizomi'egoEgzekwo z Saori
Ona tylko kiwała
CytujOna tylko kiwałaPo ktorejsc erracie z rzedu TYLKO kiwala... wczesniej lockowala i wogole miales pograne jak wyszla.(chyba ze mi sie juz cos kompletnie pomieszalo... ale no kurde jestem prawie pewien ze trzeba bylo placic za wstawanie).
Cytujdaigotsu zginie , wraz z doborowym odzialam spiderów , broniać przelenczy przed zlymi z pólnocySelf-Appointed Prophet of Doom... ostatnim razem jak z toba rozmawialem o storylinie to umieral Chagatai... do tej pory jeszcze zyje...
daigotsu zginie , wraz z doborowym odzialam spiderów , broniać przelenczy przed zlymi z pólnocy
Tak samo było dawno temu za czasów Soesbee, kiedy to 'armia' 200 Żurów potrafiła zatrzymać 25.000 Lwów.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
O motywie szturmu na Kyuden Kakita, którego bronił Uji, kobiety i dzieci - a na zamek szła armia kraba ze wsparciem oniaczy to chyba też już wszyscy zapomnieli... Zamek bronił sie AFAIR tydzień. Muszę przyznać, że akurat do tego znalazłem wyjaśnienie - armia krabowa przyszła, zajrzała w rozkazy 'zdobyć zamek', spojrzała na Kyuden Kakita, zadała pytanie 'jaki zamek?', po czym głównodowodzący kazał w 6 dni postawić zamek. A siódmego go zdobył...