Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Borrowed Advisors - multi.
Solving the Riddle - RoW czy RoE na łapie za 1G dla Lwówi i Private Trader dla innych? Dobre.
Manipulation - Jeśli "who is not at the current battlefield" pomija oba RoP i RoL to ta karta ma duże szanse pojawić się w wielu taliach, nie tylko u Skorpionów. Wymanewrowanie kogoś do Sorrow's Path - to boli.
My Ancestor's Strength
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
CytujMy Ancestor's Strength Spoko to teraz jak krab ma 4F i ty masz 5F i czules sie bezpieczny to dostaniesz ta karta i jest pozdro & pocwiycz.... nie przypuszczalem ze ta edycja ograniczy sie do tepego robienia F.... kto szybciej zrobi wiecej F na postaci ten wygrywa.... zal.
My Ancestor's Strength - nie wiem jak bedzie z nowym zamkiem?, jak dam komus +6 a potem przejme w Bitwie jako forca czy zostanie temu 2nd +6 w rezolucji, wydaje mi sie ze tak wiec moze moze ....
CytujMy Ancestor's Strength - nie wiem jak bedzie z nowym zamkiem?, jak dam komus +6 a potem przejme w Bitwie jako forca czy zostanie temu 2nd +6 w rezolucji, wydaje mi sie ze tak wiec moze moze .... Przeczytaj kartę, ten bonus nie zostaje w rezolucji.
Ogólnie cały dodatek jest najmocniejszym w SE.
Cytat: "Ageto - san"Ogólnie cały dodatek jest najmocniejszym w SE.Dla kraba. No i dobrze, że coś dostali w końcu, bo już tak przegrywali wszystko, że ludzie zmieniali klany;/
On jest krabem, dla niego to najmocniejszy dodatek jaki kiedykolwiek wyszedł.Cytat: "katsa"Cytat: "Ageto - san"Ogólnie cały dodatek jest najmocniejszym w SE.Dla kraba. No i dobrze, że coś dostali w końcu, bo już tak przegrywali wszystko, że ludzie zmieniali klany;/ Kraby przegrywały wszystko? My gramy w tą samą grę? O_O
Cytat: "Ageto - san"Ogólnie cały dodatek jest najmocniejszym w SE.Dla kraba. No i dobrze, że coś dostali w końcu, bo już tak przegrywali wszystko, że ludzie zmieniali klany;/Ogólnie to najgorzej zaprojektowany dodatek od lat, ostatecznie rozpieprza balans, i najprawdopodobniej zepsuje cały KS. Yay for the DT.