Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
tak mnie sie wydaja ze nastepny dodatek móglby wygladać tak. byc moze .
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
skorpy . ogolnie takie sobie ale gostek wskocz do bitwy odeslij skorpiona przeciwik traci 2 honoru , jest mocarny[i nie uniklany Smile ]
spidery ... znienawidzone przez skorpionu[non unik za 4g z akcja limited: pzeciwnik traci 2 honor. tylko ze loyla]
to ze nam dadza kolejny nic nie robiacy theme to bylo pewne, ale luz... nie mamy jeszcze berzerkerow ani scoutow...
nie mamy jeszcze berzerkerow
Dark Utaku Battle Harlots (maidenki skorumpowane przez tainta z artami takimi, że HOTako wymięka.)- Kommmunist (nowy sposób na politykę w legendzie - olewają honor, ale przejmują kontrolę nad jednostkami przeciwnika by walczyły o wspólny świat i warunki socjalne dla eta i budoków uciskanych przez imperialistyczną burżuazję - taki nowy, lepszy kolat)
Po pierwsze: Ninja follower plox
Po drugie: Jeszcze jeden mocny nieunikowy skorpowy magistrat plox.
Po trzecie: More support do kontrolki dyshonorowej plox.
Po czwarte: Kontrmeta na dyshonor plox
Po piąte najważniejsze i niemożliwe: Crab meta pl
Well... Spider dostaje suppport do 6 theme'u? Spider political honor/dishonor? W00t. Non loyal ploxorz
w sumie to nie pierwszy, nie ostatni co przeszedł w Żurawiu na ciemną stronę mocy. Jak tylko Self-Appointed Prophet of Doom czujesz... co to za postać mogła by być??
"branie akcji przed defenderem"- jeżeli to będzie takie ot, zrób akcję dowolną nim defender jakąś wykona, to będzie to auto-include dla Kraba
też bez ciśnień. pewnie ziutek w stylu 0/2 do kiwania się po favor, nieprzydatny w innym momencie. pewnie z 2ph, więc raczej do klasera. zobaczymy...
akcja bez ciśnień. unikalna i wymaga poświęcenia bardzo dobrej postaci, żeby była opłacalna. nie wiem, czy dwukartowe kombo na całe dwie talie bedzie tak często podchodziło
Cytuj w sumie to nie pierwszy, nie ostatni co przeszedł w Żurawiu na ciemną stronę mocy. Jak tylko Self-Appointed Prophet of Doom czujesz... co to za postać mogła by być??no wiesz ale zaden nigdy nie mial traita shadowland na sobie i traita crane na raze co? ja chciałbym zeby jak juz taka postac by powstała zeby byla uber mocarna . ten whine na forach i April Lee nie robi cran artów . piknie by bylo . zeby tylko ziutka nie zrobili loyal , zeby byl jak yashinko CytujHoturi the Heartless...ale w sumie to nie jego wina bo jak ma sie dziure w klacie to rozne pomysly przylaza do glowy
Hoturi the Heartless...ale w sumie to nie jego wina bo jak ma sie dziure w klacie to rozne pomysly przylaza do glowy
OT: jezu, ty zyjesz. caly czas mam twoje karty ktore pozyczyles mi rok temu na kotej:)
Cytat: "gaijin"OT: jezu, ty zyjesz. caly czas mam twoje karty ktore pozyczyles mi rok temu na kotej:)oddawaj!!! chetnie bym wpadl do Paradoksu w tym tygodniu