Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Tak, zaskakiwanie przeciwnika jest fajne. Zwykle patrzymy na boxa, zachowanie gracza i karty przez pierwsze trzy tury i już wiemy "aha, on ma to i to, zrobi pewnie tamto i owamto, wiem jaki ma deck". Niemałe zaskoczenie wystąpiło na twarz chociażby Aramasu, gdy zacząłem w grze z nim kiedyś rzucać temple acolyte'sami po moich Tadame i przylepiać im do rączek Consumed by Five Fires :roll: Zabawa była przednia, mimo, że niestety tamtą partię przegrałem
A można wiedzieć jaka jest w miare skuteczna meta na liona? Powiedzmy Hiruma Aki ale co jeszcze?;]
A jak lion sobie radzi ze swift counterattack, allegations itp?Mi tam pomaga na niego blanketed forest i reinforce the gates tez czasem
Co do Forest'a to ja sie bardzo ciesze jak go ktos zagra - mam spokojna glowe ze mi przeciwnik nie zwieje zanim nie pozabiajam tego co trzeba.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Cytat: "Gothmog"Co do Forest'a to ja sie bardzo ciesze jak go ktos zagra - mam spokojna glowe ze mi przeciwnik nie zwieje zanim nie pozabiajam tego co trzeba.Hehe, czasem sie mozna nadziac. O dziwo w spiderze wyciagam wiecej zabijaczy niz lion (nie zawsze ale nader czesto to ja zabijam lwy a nie na odwrot).btw. ot takie pytanie nagle mi sie nasunelo:determination + superior strategist vs determination + swift counterattack...Co sie stanie? Czy na reakcje nie mozna determinacji zagrywac?