Autor Wątek: Artykul o legendzie :)  (Przeczytany 573 razy)

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
Artykul o legendzie :)
« dnia: 2008-03-24, 22:42 »
Oto link do tekstu o legendzie na gram.pl, gdzie umiescili moj artykul:

http://www.gram.pl/news_6wjeJO2_Poza_firewallem_gry_bez_pradu_Legenda_Pieciu_Kregow.html
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: 2008-03-25, 01:11 »
Fajny artykuł :) Jednak zawsze muszę dorzucić coś od siebie, jeśli mowa jest o Modliszkach :)

Morskiej granicy mantis jako tako nie broni. Mantis jako jedyny utrzymuje porządek na wodach Rokuganu (w SE) przy pomocy wspomnianych namiestników. Granic morskich broni Krab, stoją ich łódki na ciemnej strefie ;p

Rozumiem, że opisy klanów miały być krótkie, treściwe i proste. Mogę zrozumieć, że pomija się rolę Kitsune, bo jest ich niewielu, ale służbę Moshi w świątyni? Bu. Moshi znów czują się olani  :roll:

I brakuje mi tego, co wymyślili amerykanie, w opisie Smoka - co z Mirumoto, biegającymi z dwoma katanami?  :lol:

Jestem zmęczony i chory, więc nie mam siły się czepiać... Zresztą chyba nie mam czego, dobry kawałek informacji dla każdego, kto o L5R CCG nie słyszał. :)

TooS

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • In your base, smashing your statues.
« Odpowiedź #2 dnia: 2008-03-25, 01:26 »
fajny artykul, ciekawie opisuje i mam nadzieje ze przyciagnie wiecej graczy :)

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #3 dnia: 2008-03-25, 10:50 »
Dzieki :)

Jezeli jednak chcecie zeby cos z tego wiecej sie wyklulo (moze co tygodniowy artykul o legendzie na ww portalu) to zacznijcie tam jakies komentarze rzucac :)
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Kitsune

• Mantis Clan
  • blank Personality
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2008-03-25, 10:52 »
Mogę zrozumieć, że pomija się rolę Kitsune, bo jest ich niewielu, ale służbę Moshi w świątyni? Bu. Moshi znów czują się olani  :roll:

Prawdziwy Kitsune jest tylko jeden :P