Autor Wątek: Kotei wegry info od graczy  (Przeczytany 1737 razy)

krzemian

• Unicorn Clan
  • Personality
  • *
    • www.uwolnij-orki.pl
Kotei wegry info od graczy
« Odpowiedź #20 dnia: 2008-03-31, 04:06 »
Wdupilem w finale z Aronem o oczko forcea  :D  :D  :D  :D  lol

trudno rozpaczac jak moj deck nie mial zadnej akcji ktora moglem zagrac w fejcie , gra dynastia tez latwa nie jest   :D  :D  :D

klusek

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • CEO of Spółka
« Odpowiedź #21 dnia: 2008-03-31, 14:01 »
To wszystko wina tych węgierskich volksdeutsh'y. Mogę zrozumieć, że ten niemiecki lion chciał rzucać kostką, bo miał grę przegraną w następne 3 tury.  Mogę nawet zrozumieć, że ten chłop który wygrał cranami też chciał rzucać i nie chciał się dogadać, mimo że miał pewne wejście do topa i dawałem mu połowę moich wszystkich nagród.
Ale czemu ci węgrzy dropują w połowie koteia po grach ze mną i kornelem, tego już mój umysł nie ogarnia...

Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

Kakita Miyato

• Crane Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 2008-04-01, 00:22 »
No i to o czymś świadczy klusek. Np. o tym, że w zeszłym roku Węgry dostały wpiernicz od Polish Dream Team i tylko Aron był tam, żeby bronić honoru Węgrów (chociaż on chyba jakimś topowym deckiem grał, ale nie pamiętam). To jak w tym roku zobaczyli co się kroi, to zaczęli panikować. Gratki dla Was... jesteście wielcy  :) .

miyato,

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
« Odpowiedź #23 dnia: 2008-04-01, 00:32 »
Cytat: "Kakita_Miyato"
No i to o czymś świadczy klusek. Np. o tym, że w zeszłym roku Węgry dostały wpiernicz od Polish Dream Team i tylko Aron był tam, żeby bronić honoru Węgrów (chociaż on chyba jakimś topowym deckiem grał, ale nie pamiętam). To jak w tym roku zobaczyli co się kroi, to zaczęli panikować. Gratki dla Was... jesteście wielcy  :) .

miyato,

Koleś który zdropował - jeśli tylko się nie mylę - nosił czarny pas i występował w połowie turnieju na pokazach walki. Było trochę cięć kataną również w jego wykonaniu... Nie wiem czy zauważyliście, ale po pokazie pod ścianą były ślady krwi na podłodze, więc ktoś sobie/komuś zrobił krzywdę. Jest szansa, że albo mu się nie chciało bo był zmęczony, albo sobie zrobił kuku. W to, że zdropował na przekór wszystkim (w odróżnienia od Kornela :) nie wierzę
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe