Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ja będę grał! BO NIENAWIDZĘ HIDA/BAYUSHI/MOTO/WHATEVER Etsuiego! ><
ok to teraz pytanie jak gram na Maw`s Grave czy to dziala przeciwko mnie ?
Ale ja nie mam Clan alignment grajac na tym strongholdzie... wiec do czego porownywac czy dana postac ma moj klan alig czy nie...Pytanie to samo sie pojawilo ostatnio jak przeciwnik mial miec na stole Samarhada...
without their control clan alignmentJak nie masz clan alignmentu to Twoje postaci są bez Twojego clan alignmentu.
Ale ja nie mam Clan alignment grajac na tym strongholdzie... wiec do czego porownywac czy dana postac ma moj klan alig czy nie... Pytanie to samo sie pojawilo ostatnio jak przeciwnik mial miec na stole Samarhada...
Open: Bow Samarhad: Take control of a target Personality without his controller's Clan alignment. Straighten him. At the end of the turn, if he is not Ratling, return control of him to the player you took him from.Nie kumam naprawde... Jak Samarhad moze wzias kazda moja postac?Jak postac moze miec czy nie miec czegos czego ja kurna nie mam...Ok postac moze miec swoj Clan alignment ale w tych kartach za kazdym razem warunek czy cos jest czy nie idzie od gracza. Skoro tak to logicznie nalezalo by uwalic cala akcje w miejscu kiedy okazuje sie ze gracz nie ma Clan alingment...To nastepna rozkmina... Mam shadowlands postac i co teraz... Ani ja ani postac nie maja clan alingment. I co uwazasz ze skoro nie ma ani jednego ani drugiego stanu to mozna to porownac i stwierdzic ze sie roznia ?