Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Ertai previu jest fajne zwróć uwage że nie ma za wiele erek a to jest dobre. Po za tym postacie są solidne nie wiem czemu nie widzisz potencjału takiej postaci jak Genya naprawde bedzie go warto trzymać dla samej zdolności nie mówiąc już o tym że jest dobry żeby sięza kogoś podłożyć
Postacie sa ponizej przecietnej
Battle maiden-> ja ci obnize F, ty mnie zabijesz, ja ci obnize F, ty mnie kiwniesz, ja ci obnize F i moze w koncu cos zabije, a nie czekaj bo znegujesz swoja smierc, w reakcji dodasz sobie +3 do F czy w sumie przekierujesz to na innego typa, ktoremu tylko obnize F, twoja akcja: zabijasz mnie... gg k thx bye
Nom, BMki wygrały kotei w Madrycie, na taktykach i strength of paragons, całkiem fajny deck.
Doczytalem T'sao... ok ten koles daje rade. Dobry side na zurawia, skorpiona i inne gowno co siedzi w domu i mysli, ze jest bezpieczne... mimo wszystko jednak gre to moze zobaczy w Obsidian Championie (taka talia).
no jak żur gra na dworzanach lub artystach po tym dodatku , to tak słabo z tą metą zresztą podobnie będzie ze scorpem, szczegołnie zależy zauważyć, że te klany jeżeli się ich zmusisz w koncu do obrony to zazwyczaj zagrają Stay i po ptakach
a co masz pdf'a ??