Autor Wątek: UCP - Phoenix  (Przeczytany 6088 razy)

Maniek

• Phoenix Clan
  • inexperienced Personality
  • *
UCP - Phoenix
« Odpowiedź #20 dnia: 2008-04-26, 02:47 »
Idomu - hmm.. umijętność w której 3 razy pada słowo destroy, a mimo to ssie, to tylko fenol mógł takie dostać.

Ryiugo - czemu my zawsze mamy takie promocyjne goldcosty - syf

Orito - niby ma potencjał, ale jakoś mi sie nie podoba.

Shielded by Fire - a może by zaczęli w końcu jakiś force na postaciach drukować, a nie takie gówniane dopałki co chwila dorzucają

Summon - nie dość, że karta żałosna to jeszcze obrazek brzydki

armor - za 3 golda +1f i strzał za 3 za zniszczenie, każdy by tak chciał nie.... NIE!! a duelówka fenolowa i tak nie działa.

Ritual Standard - no mogła  być jedna dobra karta dla fenola, niestety 4 gc, bow shugasa w koszcie i the same location mówią mi NIE!!

Elemental Masttery - zaraz zaraz, czy ja dobrze czytam?? Bow i destroy siebie, ale tylko jak jesteś Poenix, jak nie to tylko bow dla destroy przeciwnika? Niech mnie ktoś wyprowadzi z błedu?

holding - szkoda, że deck na spellach jest niegrywalny, zasadniczo mieszane mam uczucia co do tej karty.

I wychodzi na to, że dodatek kupie dla phoenix klasera only, co za żałość i smutek.

Shiba Qwal

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
UCP - Phoenix
« Odpowiedź #21 dnia: 2008-04-26, 08:07 »
Cytat: "Maniek"

Elemental Masttery - zaraz zaraz, czy ja dobrze czytam?? Bow i destroy siebie, ale tylko jak jesteś Poenix, jak nie to tylko bow dla destroy przeciwnika? Niech mnie ktoś wyprowadzi z błedu?

Tam jest bow i destroy siebie, chyba że jesteś feniksem to tylko bow.

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
UCP - Phoenix
« Odpowiedź #22 dnia: 2008-04-26, 12:48 »
taka jedna kwestia: topic jest podpisany UCP Phoenix a z tego co widzę to na kartach jest CotM czylu Clan of the Month. A to chyba mają być dwie oddzielne rzeczy. Chyba że się mylę..

Maniek

• Phoenix Clan
  • inexperienced Personality
  • *
UCP - Phoenix
« Odpowiedź #23 dnia: 2008-04-26, 15:06 »
Cytat: "Shiba Qwal"
Cytat: "Maniek"

Tam jest bow i destroy siebie, chyba że jesteś feniksem to tylko bow.

a faktycznie w ferworze nie dostrzegłem słówka not. No to jest jedna niezła karta.

Hanson

• Scorpion Clan
  • experienced Personality
  • *
UCP - Phoenix
« Odpowiedź #24 dnia: 2008-04-26, 15:19 »
taka jedna kwestia: topic jest podpisany UCP Phoenix a z tego co widzę to na kartach jest CotM czylu Clan of the Month. A to chyba mają być dwie oddzielne rzeczy. Chyba że się mylę..

Wszystkie karty niezaleznie czy są dostepne w Ulitamate clan packach czy też dostaje się je w sklepach przy zakupie bosterków w ramach promocji Clan of the Month mają napisane CotM na dole.