Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
jak bardzo cie zasmucę jak powiem ze w smok vs krejn chodziło o Anvila tylko na koncu Aeg wymyślił "nieporozumienie komunikacyjne" a chags rzeczywiście oficjalnie doprowadził swoje wojska do stolicy w takim tempie dzięki magi?
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
'dzieki magii - pogoda' - w rokuganie ŻADEN shugenja nie odwazy sie manipulowac przy pogodzie, bo sa w to zaangazowane zbyt wielkie sily i mozna dostac wpierdol. zreszta - nawet gdyby probowali, to wyniki (SNIEG, SNIEG, WSZEDZIE SNIEG) powinny spowodowac, ze głowy rodizn shugasowych potacza sie w snieg.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Pisząc o otwartym handlu miałem na myśli to, że mimo robionego szumu mantisy nie odważają się na jawną wymiane handlową z krabem w obawie o potencjalne konsekwencje takiego dzialania.
myślałem ze skumacie ze kto jak kto ale akurat ja to o fikcjach mam dość ironiczny ton wypowiedzi dlatego zadałem pytanie retoryczne i opatrzyłem je " "
wy to wiecie [a przynajmniej tak to bedzie pokazane w nadchodzacych opowiadaniach]
handel jest jawny płacimy od niego podatki ,[sprawdz pdf nadchoadzacego set RPG]
wiec niekoniecznie smierc Shono musi sie liczyc pod storypicka. Ale to wie tylko ST
cytat za forum seikitsu pass:Don't blame Shawn. This is the result of the player vote at EC last year.
Mam do posunięć AEGa, który najzwyczajniej w niektórych sprawach nie jest fair.