Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
mnie sie powrót tatuowanych nie podoba . dragoni to pewnie widzą inaczaj , ale jak 2/3 akcje odpalają się tylko z gosic z tattoo traitem to jest support jedynie dla dragonów , a to nie licząć supportu dla kensai i magistratów . jakoś nie widze supportu akcji dla naval trait'a . nawet te akcje odpalane z commandera są nie mantis only , bo prawie każdy inny klan dostaje commanderów. tattoo akcje byly zlym pomyslem kiedys i nadal tak jest . mam nadzieje ,żę DT się jednak opamięta i ich przestanie je robic .
mnie sie powrót tatuowanych nie podoba . dragoni to pewnie widzą inaczaj , ale jak 2/3 akcje odpalają się tylko z gosic z tattoo traitem to jest support jedynie dla dragonów , a to nie licząć supportu dla kensai i magistratów .
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
a ile jest tych akcji wspierajacych tatuaze?? zero ?
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Cytat: Tendżaruk w 2008-05-14, 12:50a ile jest tych akcji wspierajacych tatuaze?? zero ?ja widze 4. + followera .
Naval i kawaleria są o tyle złym przykladem, że same z siebie dają jakieś bonusy.
Winds wychodzi we wrzesniu prawda ? a do tego w międzyczasie jeszcze ten promosowy set , co wyjdzie po kotei sezonie .
jakie karty wspieraja /dzialaja czysto na tatuaze.
aha to jesteś tak blisko z AEG ,że wiesz ,że zdjeli dodatek promosowy . No każdy ma widać różny poziom znajomości.