Autor Wątek: Kotei Long Beach  (Przeczytany 1358 razy)

Togashi Yeti

• Dragon Clan
  • Personality
  • *
Odp: Kotei Long Beach
« Odpowiedź #20 dnia: 2008-05-29, 10:42 »
[ no bo jest totalna dominacja mientusów , szczególnie przy scorpach które kupiły koku od faber'a , całość  od unixów i 8 kafli od dragona ]

Self-Appointed Prophet of Doom, z całym szacunkiem, ale co ty pier... mówisz?

Żadnego takiego dila nie było i nie bedzie.
« Ostatnia zmiana: 2008-05-29, 13:05 by Togashi Yeti »
Toshiro
Ronin*Samurai*Yojimbo*Storyteller*Poet*Tactician*Good Person

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 2008-05-30, 10:44 »
wiesz tu nikt z zachodnich ludzie nie zagląda . wiec ci powiem wiem,że faber sprzedał swoje koku za +350Euro scorpom . Do tego wiemy ,że ktoś kupił koku od unixów , bo zniknęło z rynku a bidy były od scorpów , minetsów i dragonów . i dragony się wycofały my tego koku nie mamy a oferty już nie ma .
co do koku dragonów . to jakieś 3 tygodnie temu przysłaliści do nas ludzi prawda . wiesz jak się potoczyły rozmowy?  i co wy powiedzieliście nam o punktach za theame decki , spirit itd  do tego my mamy ludzie [pewnie tak jak wy na naszym] co są na sub forach dragonowych o racie i wiemy co się tam pisze o nas , i co wy i scorpiony chcecie zrobić z economy .
always +5 do lansu.
Self-Appointed Prophet of Doom:
Something like :
6/4/3
Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality .

Random dude:
Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.

Togashi Yeti

• Dragon Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 2008-05-30, 19:17 »
tak się akurat składa, że ja też na takim race'owym subforum jestem, i wystarczy, że powiem, że nie masz racji. to, że rozmowy między Smokiem a Modliszką nie poszły najlepiej, to nie wyłącznie wina Smoków.

i jakoś nie wierzę, jakobyś "wiedział co się tam o was pisze", chyba że masz w oczach/przeglądarce rentgena i możesz czytać wątki zamknięte dla wszystkich oprócz Smoków.

wolałbym, żebyś nie szafował na lewo i prawo swoją paranoją i teoriami spiskowymi.
Toshiro
Ronin*Samurai*Yojimbo*Storyteller*Poet*Tactician*Good Person

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 2008-05-30, 21:00 »
nie ja tam nie wchodze , bo dragonami nigdy nie grałem , ale są ludzie co wchodzą . co do deala to my widzimy pewne ogromen różnice w tym co wy o nas piszecie na forum /sub forum i w pm'kach . sami wiecie , że nas interesuje jedynie economy , ale jak wy nadal chcecie supportować scorpiona to wasza sprawa . nas jest za mało graczy ,żeby zdobywać punkty na koteiach , a to pośrednio odbija się na ilość koku które możemy zdobyć . zresztą jak nie wy kupiliście unixowe koku to kto ? my tego nie zrobiliśmy , scorpy mają swoje 33kafle i nie muszą , jak wzieły to spidery to oni trzymaja to na aukcje ,żeby odzyskac tao fu fu , tylko ,że im się kasa skończyła . co do koku faber'a to on powiedział komu i ile sprzedał  ;)
always +5 do lansu.
Self-Appointed Prophet of Doom:
Something like :
6/4/3
Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality .

Random dude:
Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.