Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Semi-finals:Marcus Finger, Lion vs. Salman Barakat, CrabandFaber van Kraanen, Lion vs. Ysarion Deichl, Crane
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Nima mięty w top4 Mimo zadziwiającej ich ilości w 16. Dziwi mnie Krab w top4, ale reszta to klasyka -_-
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2008-06-08, 14:16Nima mięty w top4 Mimo zadziwiającej ich ilości w 16. Dziwi mnie Krab w top4, ale reszta to klasyka -_- Salaman Barakat to gracz Krabowy z górnej półki. Mnie to wcale nie dziwi że jest w finałach
Owner of the Tao Ciekawe dlaczego Faber sie poddal ...
Cytat: Ageto - san w 2008-06-08, 15:59Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2008-06-08, 14:16Nima mięty w top4 Mimo zadziwiającej ich ilości w 16. Dziwi mnie Krab w top4, ale reszta to klasyka -_- Salaman Barakat to gracz Krabowy z górnej półki. Mnie to wcale nie dziwi że jest w finałachAkurat tego nazwiska nie kojarzyłem
Cytat: TooS w 2008-06-08, 16:32Owner of the Tao Ciekawe dlaczego Faber sie poddal ... tezsiezastanawiam szczególnie ze dzwonił do mnie I'atz'ek i mówił ze raczej Faber ma finał wygrany