Autor Wątek: Zakupy w AEG, gdybanie od nowa  (Przeczytany 7440 razy)

Monk

• Crab Clan
  • Personality
  • *
  • The Sexorcist
Zakupy w AEG
« Odpowiedź #20 dnia: 2008-06-19, 16:03 »
No to jesteśmy w głębokiej dupie, przynajmniej ja. Bo 250zł prawie dać za to to już faktycznie trzeba być prawdzimym fanem. A karty potrzebne na maksa ;/. Może Just The Cards by mnie urządzał hmm.. nikt nie wie/przypuszcza/nie potrafi wywróżyć ile może kosztować ten zestaw JTC?

Jakbyś brał to daj znać to się będę decydował, zależy czy starczy mi gotówki..

Twoja stara liczy Koku w AEG'u.

Monk

• Crab Clan
  • Personality
  • *
  • The Sexorcist
Zakupy w AEG
« Odpowiedź #21 dnia: 2008-06-19, 16:22 »
Ej w sumie mam pomysł jak można to zrobić z tymi Clan Packami - można się z kimś ustawić ze Stanów, że nam tego nakupuje i wyśle jako gift i będzie git. Niech odpali sobie za przysługę trochę boosterów (tam zdaje się także dostają, tylko mniej niż gdy przesyłka jest międzykrajowa) i wszyscy będą happy.
« Ostatnia zmiana: 2008-06-19, 16:52 by Monk »

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
Zakupy w AEG
« Odpowiedź #22 dnia: 2008-06-19, 16:59 »
Dobra idea :)

@ Sejmitar - podjerzewam, że krejnowego, a więc i pewnie lionowego UCP do końca tego miesiąca nie będzie, ale gdyby, to odezwij się żebym mógł Ci podać numerek redeemu.

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
Zakupy w AEG
« Odpowiedź #23 dnia: 2008-06-19, 17:14 »
Monk - moja lista 'znajomych ze stanów' jest uaktualniana w systemie tygodniowym. Żaden jednak nie odważy się wziąć na siebie ryzyka kombinowania z paczką wartą X-set dolarów (a jak się zgubi?). A nie będę ich prosił o wysłanie 10 paczuszek z 1 UCP każda. Jeżeli ktoś ma inny pomysł, proszę bardzo, ale ja mogę wtedy co najwyżej kartę online udostępnić.

Gaijin - j.w., mam swój rcode i nie zamierzam potem dochodzić do tego który jest prawdziwy a który nie.  Jeżeli ci zależy, zbierz chłopaków  z wawy i okolic i idź na swoje jak chcesz koniecznie zgolić te fafnaście dolców.

Naprawdę tylko ja robię zakupy w AEGu? Ludzie, karta kredytowa 'przedpłacona' (ładowalna) to wydatek góra 30z za dwa lata, i jest dostępna w kilku bankach...
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Monk

• Crab Clan
  • Personality
  • *
  • The Sexorcist
Zakupy w AEG
« Odpowiedź #24 dnia: 2008-06-19, 17:18 »
Monk - moja lista 'znajomych ze stanów' jest uaktualniana w systemie tygodniowym. Żaden jednak nie odważy się wziąć na siebie ryzyka kombinowania z paczką wartą X-set dolarów (a jak się zgubi?). A nie będę ich prosił o wysłanie 10 paczuszek z 1 UCP każda.

Ubezpieczenie takiej paczki taniej wyjdzie niż cło x ileśtam paczek / razy wysłań. Ubezpieczając trzeba pewnie podać kwotę i nie wiem jak ona się ma do cła w przypadku giftu, pewnie nijak, czyli dla nas dobrze. Ja mogę poprosić.

Natomiast ryzyko ze względu na ilość chętnych i wielkość tych boksów (przypuszczam, że są pokażne), także wypadki losowe etc. skłaniałyby mnie chyba jednak do JTC bez kombinowania.

Trzeba pogłówkować :)
« Ostatnia zmiana: 2008-06-19, 17:36 by Monk »

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
Zakupy w AEG
« Odpowiedź #25 dnia: 2008-06-19, 17:34 »
Gaijin - j.w., mam swój rcode i nie zamierzam potem dochodzić do tego który jest prawdziwy a który nie.  Jeżeli ci zależy, zbierz chłopaków  z wawy i okolic i idź na swoje jak chcesz koniecznie zgolić te fafnaście dolców.
No to super, że masz swój. Chyba można wpisać więcej niż jeden? A te fafnaście dolców jak najbardziej zgolić chcę, bo inaczej bym tego wszystkiego nie pisał. Ja mam kartę kredytową i mogę zrobić nią zakupy, ale w Warszawie nikt niczego nie chce zamawiać, a rozsyłanie przeze mnie wszystkim wszystkiego po kraju chyba mija się z celem.

Paku

• Crab Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Broken Crab
Zakupy w AEG
« Odpowiedź #26 dnia: 2008-06-19, 19:12 »
Chyba można wpisać więcej niż jeden?
Z tego co się orientuję to nie.
Hokus pokus, nie masz buta
Twoja stara, to Fosuta!

Crab Clan • Samurai • Fudo • Retired Hero • Berserker • Goblin • Scout • Merchant • Shadowlands • Fallen • Artisan • Unique

Monk

• Crab Clan
  • Personality
  • *
  • The Sexorcist
Zakupy w AEG
« Odpowiedź #27 dnia: 2008-06-19, 19:21 »
Ktoś jeszcze zastanawia się oprócz mnie czy nie poczekać aż na dniach wyjdzie JTC? Możnaby obadać cenę chociaż i dokonać wyboru..

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
Zakupy w AEG
« Odpowiedź #28 dnia: 2008-06-19, 19:28 »
no ja. skoro nie mozna redmeptiona wpisac wielokrotnie, a do konca czerwca packa nie bedzie to pewnie wezme same karty, bo 250 zł za stos chlamu placic to jakas kupa.

Ageto

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Claimster - centrum umów
Odp: Zakupy w AEG, gdybanie od nowa
« Odpowiedź #29 dnia: 2008-06-23, 11:07 »
A mój UCP przeszedł bez cła. Za 3 boxy 150zł na głowę ;D
Claimster - centrum umów

Brzana's HunterZ Team Member

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #30 dnia: 2008-06-23, 11:20 »
W końcu dostałem do ręki paczkę, która od początku czerwca wisiała w UC Bytom. I co ? I okazało się, że debile z AEG nie zapakowały plakatów do środka. I jest to już drugi raz kiedy mi robią coś takiego - poprzedni zjedli (chyba właśnie Agetowe) boosterki do koszulki... Oczywiście poszły listy w tej sprawie, ale co z tego...

Przy okazji - ile powinno być boosterków w UCP czy EJC ? Żeby potem nie okazało się, że tego też brakuje... W sklepie piszą że 6 + 2 i to jest, ale coś słyszałem że miało być 10 czy 15 ?? EJC  - to chyba zero, ja w swoich paczkach zero dostałem?

kunoichi

• Phoenix Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 2008-06-23, 11:22 »
po 8 boosterow na upc ponoć.

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 2008-06-23, 11:55 »
Kiedy ja zamawiałem EJC, to nie dostałem żadnych boosterów, tylko te całe promki z eventów.

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 2008-06-23, 17:06 »
A mój UCP przeszedł bez cła. Za 3 boxy 150zł na głowę ;D

Ageto, do końca czerwca widzę na swoim koncie 50z od ciebie... albo piszę donos do skarbówki. A mam na ten donos pięć lat :)

Z pozdrowieniami - S. :D

Ageto

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Claimster - centrum umów
« Odpowiedź #34 dnia: 2008-06-23, 18:54 »
Co to jest 50z. Ja znam 50cl ;)
Claimster - centrum umów

Brzana's HunterZ Team Member