Autor Wątek: Nagrody Kotei Poland 2004 na Allegro????  (Przeczytany 1948 razy)

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
Nagrody Kotei Poland 2004 na Allegro????
« dnia: 2008-07-07, 00:05 »
Właśnie zauważyłem to: http://www.allegro.pl/item396013957_lion_clan_honor_counter_mega_unikat_.html

W 2004 roku Kotei Poland rzeczywiście dobył się w Krakowie, ale o takiej nagrodzie nie słyszałem. Czy ktoś wie czy honor countery zostały wtedy rozdawane? Jesli tak, to kumu? (Top klanom raczej nie - ja byłem top Nezumi i dostałem 4 foliowane fixy ze startera basic edition). Może się też okazać, że są to nagrody, których organizator (wiemy kto :) ) 'zapomniał' rozdać.

Jeśli ktoś wie coś na temat tych counterów lub zna sprzedawcę i może się dowiedzieć, to prosze o wyjaśnienia..
Squeek

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
Odp: Nagrody Kotei Poland 2004 na Allegro????
« Odpowiedź #1 dnia: 2008-07-07, 01:39 »
W 2004 to ja jeszcze w tę grę nie grałem, ale na stronie "O mnie" sprzedawcy jest nr gg. A katalog publiczny mówi, że tą osobą jest Eliza/Eliz, lat 32. Z Warszawy. Hmmm..Jedyną kobietą z Warszawy, która mi się kojarzy z l5r to dziewczyna Zawiszy. Lol.

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #2 dnia: 2008-07-07, 15:31 »
z moich mglistych wspomnień wynika, że jakieś honor countery były na pierwszym koteju w czewie I/LUB ( nie pamiętam!) na krakowskim... O ile dobrze liczę kraków to 2004 a pierwsza czewa 2005. Z tego co mi się obiło o uszy, to wówczas AEG różne fajne rzeczy przysyłał i MÓGŁ przysłać także counterki... ale wcale nie musiał. aby to wyjaśnić, to chyba trzeba by było znaleźć kogoś z ówczesnego staffu, a to ciężko... tyle moja dziurawa pamięć.
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Walec

• eternal Personality
« Odpowiedź #3 dnia: 2008-07-07, 15:58 »
ja pamiętam ze chyba w kraku (lub pierwszej czewie) były tylko spody liczników honoru dla top 16 co do góry to nie widziałem
ale ta pewno top fenol(skonczył w top 8) nie dostał honor countera tylko foilowane domki champion i house guardy
Walec

Shinjo Drożdż

• Quartz Magistrate
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2008-07-07, 20:26 »
W czewie były tylko spody od liczników honoru do dzisiaj mi się to gdzieś wala bo nie miałem ochoty płacić kilkudziesięciu dolarów za kółeczko i przeszyłke ze stanów
Unicorn Clan Samurai - Shugenja - Bounty Hunter - Defender of the Clan - Khan Oportunist - Cavalery

"Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne..." bo to ja tu jestem największym skurwielem

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
« Odpowiedź #5 dnia: 2008-07-07, 21:51 »
A w 2006 było 16 całych counterów dla top 16 - to też pamiętam i też mi się gdzies taki wala:)
Squeek

krzemian

• Unicorn Clan
  • Personality
  • *
    • www.uwolnij-orki.pl
« Odpowiedź #6 dnia: 2008-07-08, 17:55 »
co nie zmienia faktu ze ktos cisnie solidnego wala i jestem ciekawy jak by sie z tego wytlumaczyc ;]

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 2008-07-08, 19:20 »
No to może najlepiej zadać sprzedającemu pytanie co do pochodzenia tych przedmiotów, a w przypadku braku odpowiedzi lub jakiejś pokrętnej odpowiedzi zgłosić naruszenie regulaminu Allegro (jeśli przedmiot został skradziony or whatever).

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 2008-07-08, 22:17 »
Z ciekawości - jest jakakolwiek możliwość, że ten fant został przez sprzedającego wygrany? Były inne takie countery?

Sprawa z tego co mówicie to faktycznie śmierdzi :/

Walec

• eternal Personality
« Odpowiedź #9 dnia: 2008-07-08, 23:47 »
geral byłem sędzią na tylko koteiu w krakowie i ni widziałm ani pół takiego counterka zwyciąsca teho napewno nie dostał bo zwycięsce znmamy a drugie miejsce raczej też ale jakby co to można sebastiana gałazkę spytać a top 8 napewno nic takiego nie dostał
a to było top 4
Tomasz Kowalewski (Crane)        Sebastian Galezka (Crane)        Marek Ustymenko (Unicorn)        Robin Pailer (Dragon)
« Ostatnia zmiana: 2008-07-08, 23:49 by Walec »
Walec

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
« Odpowiedź #10 dnia: 2008-07-08, 23:57 »
Zadałem pytanie sprzedającemu dwa dni tremu - niestety żadnej odpowiedzi do dzisiaj. Poczekam jeszcze ze dwa.

Czy ktoś z obecnie grających był wtedy Top Lionem? (ewentualnie proszę o przekazanie tego pytania Tomiorowi jeśli ktoś ma z nim kontakt).
Squeek

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 2008-07-08, 23:59 »
Zadałem pytanie sprzedającemu dwa dni tremu - niestety żadnej odpowiedzi do dzisiaj. Poczekam jeszcze ze dwa.

Czy ktoś z obecnie grających był wtedy Top Lionem? (ewentualnie proszę o przekazanie tego pytania Tomiorowi jeśli ktoś ma z nim kontakt).
Kraków 2004, tak? Spoko, spytam go jeśli w następny weekend spotkamy się w paradoxie.

Kakita Miyato

• Crane Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 2008-07-09, 00:06 »
No dobrze, a tak spytam z ciekawości: Po co ten temat jest ciągnięty? Żeby dojść do tego, kto nie przyznał się do takiej nagrody, bądź wieszać znów psy na Tym, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać? Bo chyba nikomu z czytających i piszących nie skradziono takiego counterka, aby zgłaszać naruszenie zasad aukcji?

miyato,

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
« Odpowiedź #13 dnia: 2008-07-09, 09:16 »
Piotrek, powód założenia tego wątku jest prosty - skoro jest counter lionowy to gdzies musi być reszta i ja chciałbym się dowiedzieć gdzie (zwłąszcza szczurowy :) ). Pozatym ciekaw byłem czy coś po pijaku przeoczyłem (cała nocka w piaskownicy pod szkołą + kiełbaski z Nyski na ulicy dobrze po północy - kto był ten pamięta :D) czy 'ktoś' znów wykazał się zajebistością.

BCTC
Squeek

Kakita Miyato

• Crane Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 2008-07-09, 18:39 »
No dobrze, rozumiem. Jednak imho, nawet jeżeli dowiecie się kto i dlaczego trzyma takie counterki, to szanse odzyskania ich są niewielkie. Nawet nie mam pojęcia, jak od strony prawnej wygląda umowa pomiędzy orgami koteia, a AEG'iem w sprawie dystrybucji wysłanych nagród.

BCTC

... nie rozumiem.... :-[ :-[ :-[

miyato,

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
« Odpowiedź #15 dnia: 2008-07-09, 18:42 »

... nie rozumiem.... :-[ :-[ :-[

Bo za młody jesteś :D
Squeek

Kitsune

• Mantis Clan
  • blank Personality
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 2008-07-09, 19:21 »
No z mojej strony to jedno wielkie BCTC :P

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 2008-07-09, 20:41 »
lol

PROSIAK_PULAS

• experienced Personality
« Odpowiedź #18 dnia: 2008-07-10, 00:23 »
no zagrawka w stylu BCTC

moze na nastepnym koteiu sie zorganizuje ognisko i zaspiewa stara piosenke, co by mlodziez wyedukowac ;)
Order of Black Muppet * Follower of Miss Piggy * cocaKolat *

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #19 dnia: 2008-07-10, 00:37 »
Smutne (a moze wlasnie nie), jest to, ze jakbyscie rozwineli skrot to i tak ludzie nie wiedzieli by ocb.
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.