Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
status wielkiego a to poprostu nastepny krok by to przypieczetowac
co innego byc sluga a co innego panem
Yoritomo will become a Kami in all but birth, and the heavenly patronage of the Mantis Clan will be without question throughout the Heavens and the Empire, for eternity.
w ramach rekompensaty dostanę promosa
ty poczekaj jak go zobaczysz i zobaczysz co robi eye . to troche inne światy kart . jakby jedno było z golda [an oni's fury] a drugie z ToE.
status wielkiego a to poprostu nastepny krok by to przypieczetowacAle co tu jest do pieczętowania ? mantisy są great clanem dłużej niż nim nie były [w ccg] . dostału charter , pole działania od cesarza itd . brak statusu to jest nagły wymysł shawn , który nie wiedział jak zacząć wojnę mientusowo/phoenixową [a przy okazji czy wspominałem już ,że DT ma problemy z pisaniem mantisowych opowiadań? ] . Lecz nagle wpadł na genialny pomysł ,że toturi zapomniał podpisać charter . ja się pytam skąd fortuna stali , który dał miecze każdym champom wielkich klanów dał jeden dla mientusów też , jak wcześniej nie byli wielkim klanem ? znaczy się fortuna stali działający z nakazu elementalnych smoków , się rypsnął? mantisowy moment WTF w story lini
co innego byc sluga a co innego panemjakim panem ? celestial court miał jakieś wąty czy to napewno jest ok , wywalać śmiertalników itd [no nie dziwie się im ] a tu przychodzą elemental dragony mówią "morda w kubeł" stawiają straż pilnującą courta ,żeby nikt nie wyszedł [flavory z nowych kart] . ciekawe jaki smak w ustach ma teraz toku
Yoritomo will become a Kami in all but birth, and the heavenly patronage of the Mantis Clan will be without question throughout the Heavens and the Empire, for eternity.raz na wieczność wielkim klanem to już nas raz robili , więc wielkie hallo to nie jest . a jeżeli chodzi o wieczność ... to wiesz yakamo też miał być słońcem na wieczność . dynastia toturich miała trwać 1000 lat [albo 300 jeżeli wieżyć Wulf'owi].
Jako tako, uważam to za zgodne z "drogą Yoritomo" bo prowadzi to do umocnienia klanu.
Cytat: Bonzai w 2008-07-28, 13:38Jako tako, uważam to za zgodne z "drogą Yoritomo" bo prowadzi to do umocnienia klanu.Ja się nawet nie zgodzę, że "jako tako". Yoritomo zależało na tym, by kasta samurajów uznała go za równego sobie, żeby Wielkie Klany uznały ludzi podążających za nim, za równych sobie. Modliszka (mam tu na myśli zarówno Yoritomo jak i Moshi, Tsuruchi) zasadniczo sama do tego doszła. Wywalczyła własnymi rękami. Sama ukuła swoje "przeznaczenie".A tu taki "gift" -_- Dlatego uważam, że to temptation jest wręcz obraźliwe. Jakby nam w twarz pluli. Znowu dają nam coś (status Great Clanu), co już mamy (wcześniej było co? zbroja?)... Następnym razem, jak coś wygramy, to nam nasze własne wyspy chyba będą chcieli wepchnąć -_-