Autor Wątek: Heaven's Will prerelease promo - Guardian's Blade  (Przeczytany 5014 razy)

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
Odp: Heaven's Will prerelease promo - Guardian's Blade
« Odpowiedź #20 dnia: 2008-08-01, 19:54 »
Zlozylem Self-Appointed Prophet of Doom mantisowa duelowke i powiem ci ona, ze bardzo ladnie smiga... jezeli w przyszlych setach dostaniecie jeszcze cos pod duele, to ja naprawde nie widze sensu w narzekaniu na to. Co do itemu to do duelowki sie nie zmeisci, sa lepsze karty i rowniez maja 4FV.
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 2008-08-02, 00:08 »
Zlozylem Self-Appointed Prophet of Doom mantisowa duelowke i powiem ci ona, ze bardzo ladnie smiga

Lekki offtop. Nie będę narzekał :) Postnąłbyś decklist? Albo ewentualnie podał nazwę/autora decklistu który skopiowałeś? Z ciekawości po prostu :)

Co do samego itemu - coś jak panda... 4 za 4, tylko focus ma ;P Nic nadzwyczajnego, fajnie będzie w klaserze wyglądać (LIGHTSABER!) :P

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #22 dnia: 2008-08-02, 01:23 »
Cytat: horror
Cytat: THE Self-Appointed Prophet of Doom
a swoją drogą . to czy promosem nie miała być taktyczna akcja ? czy będą dwa różne box topery [jeden dla podstawek i jeden boosterów] ?

to nie jest boxtopper Self-Appointed Prophet of Doom , to jest item z prereleasa

Prelizówka (czasem) = boxtopper... tak było z Toshi no Ichi. W W&D było inaczej, i oby tak pozostało, ale kto ich tam wie.

Cytat: Walec
nie używam interpunkcji:) i nie będę :P

Muszę tu zdecydowanie poprzeć kolegę Walca. Ciężko używać interpunkcji na banie...
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 2008-08-02, 12:40 »
Zlozylem Self-Appointed Prophet of Doom mantisowa duelowke i powiem ci ona, ze bardzo ladnie smiga

Lekki offtop. Nie będę narzekał :) Postnąłbyś decklist? Albo ewentualnie podał nazwę/autora decklistu który skopiowałeś? Z ciekawości po prostu :)

Co do samego itemu - coś jak panda... 4 za 4, tylko focus ma ;P Nic nadzwyczajnego, fajnie będzie w klaserze wyglądać (LIGHTSABER!) :P

to samo postnij deck liste . i nie w dwóch następnych setach nie ma nic do mantisowej duelówki . no chyba że unik za 11 golda z 6 hr i 4chi to jest support do dueling'u. [a i nie ma samurai traita lol].

a co do Winds'ów to wiadomo może kiedy się zacznie pokazywanie kart , bo ja już normalnie nie moge się doczekać co DT powie na mantisowym pre view . :D
always +5 do lansu.
Self-Appointed Prophet of Doom:
Something like :
6/4/3
Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality .

Random dude:
Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: 2008-08-02, 14:39 »

a co do Winds'ów to wiadomo może kiedy się zacznie pokazywanie kart , bo ja już normalnie nie moge się doczekać co DT powie na mantisowym pre view . :D

Czy chodzi o Heaven's Will? Na sieci pisza ze w okolicach genconu, ale znajac zycie trzeba bedzie poczekac az Gencon przejzie a oni beda nadrabiac zaleglosci:)

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: 2008-08-02, 14:58 »
Todd powiedział, że w gdzieś w połowie sierpnia zaczną preview i powiedział też, że GenCon może spowodować jakieś obsuwy, ale że jeśli do tego dojdzie to po GenConie będzie więcej preview. A czy ktoś może mi powiedzieć, w jakich dniach jest GC? Bo terminy wszystkich innych eventów Samurai Ch. są dokładnie podane na stronie, a tego nie. Zaczyna się w przyszły czwartek, tak?

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 2008-08-02, 23:06 »
Todd powiedział, że w gdzieś w połowie sierpnia zaczną preview i powiedział też, że GenCon może spowodować jakieś obsuwy, ale że jeśli do tego dojdzie to po GenConie będzie więcej preview. A czy ktoś może mi powiedzieć, w jakich dniach jest GC? Bo terminy wszystkich innych eventów Samurai Ch. są dokładnie podane na stronie, a tego nie. Zaczyna się w przyszły czwartek, tak?

http://www.gencon.com/2008/indy/

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: 2008-08-03, 00:10 »
aha, dzięki:)