Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Finally, something actually happening in a Dragon fiction.
O ile opowiadanie napisane jest tragicznie(...)
Cytat: Togashi Yeti w 2008-08-08, 19:49O ile opowiadanie napisane jest tragicznie(...)jesli Cie to tak bardzo denerwuje to napisz to na forum Alderaca, a nie tutaj. My naprawde niewiele mozemy z tym zrobić.
Cytat: Raven w 2008-08-08, 21:37Cytat: Togashi Yeti w 2008-08-08, 19:49O ile opowiadanie napisane jest tragicznie(...)jesli Cie to tak bardzo denerwuje to napisz to na forum Alderaca, a nie tutaj. My naprawde niewiele mozemy z tym zrobić.ale o co ty się czepiasz? nie każę nikomu przecież, nie wiem, naprawiać Story Teamu czy ich kreacji. po prostu wyraziłem swoją opinię, którą Shawn zresztą też zna, a do tego chyba mam prawo. obrońca uciśnionych im niepotrzebny.
[BAMMMM] ring wolny, jeżeli go potrzebujecie (kiepsko zawoalowana sugestia)
.a i tak wszystkich scorpów na końcu zjedzą DUCHY
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
o kurde żebyś tylko wiedział co oni planują w sferze duchy
dlatego scorpiony będą tak zajęte ,że nie odpowiedzą na cesarskie call to arms
raczej nie odpowiedzą bo DT przemieni w duchy (za pomocą jakichś liońskich pionów) cały klan
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
A nastepne numery w totolotku, jakie beda?
Albo gaijin za bardzo upodabniasz się do Self-Appointed Prophet of Doom, snując swoje opowieści, często nieznajdujące potwierdzenia w rzeczywistości, albo storyline faktycznie osiąga dno dna. Nie rozumiem co takiego Fumisato może wykombinować, aby doszło do pojedynku. Domotai jest championem. Shigetoshi jest championem. Fumisato, to tylko Fumisato.No i z niecierpliwością czekam na cudeńka dla Krejna wprost z Anvila. Chyba nie zrobią takiej chały, że ktoś zacznie tylko tego używać i już pojawiają się magistraci/ mądrale od Dragona/ duchy/ policja i kończą zabawę nim się ona na dobre zaczęła .A co do ataku z Burning Sandsów, to jestem spokojny. Każdy dobrze wie, że Rokugan nie zniknie. AEG nie ma na to jaj.miyato,