Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
a swoją drogą a prop seminar . to dlaczego dragonowy domek dostał swój topic a mantisowy nie dostał ? jawna dyskryminacja .
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
ładna kapa - nie mam obrazu, jedynie dźwięk (na każdym z playerów), mimo, że GSpot twierdzi, że kodeki są okej -_-"
Fimik badziewny, że aż strach.. 95% to różnej mocy zoomy kart, które już wyszły. Chyba ze 3-4 obrazki wydały mi się nieznane, ale może byc też tak, że ich po prostu nie znam. Na dodatek praktycznie zero tekstu/wprowadzenia/teasowania/whatever. Jednym słowem: mozna sobie darować.
Cytat: gaijin w 2008-08-25, 15:09Fimik badziewny, że aż strach.. 95% to różnej mocy zoomy kart, które już wyszły. Chyba ze 3-4 obrazki wydały mi się nieznane, ale może byc też tak, że ich po prostu nie znam. Na dodatek praktycznie zero tekstu/wprowadzenia/teasowania/whatever. Jednym słowem: mozna sobie darować.Gaijin, mi to bardziej wyglądało na przekrój artów poprzez lata (są kolejne edycje wyróżnione) i ukazanie postępu. Taki filmik pt. "Patrzcie, wyglądamy tak samo/ładniej jak 15 lat temu".
Kilka nowych wzorów ogólnych:http://www.l5r.com/new-look/Przyznam, że wygląda to logiczniej i schludniej niż pierwsze preview CE.