Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Jest mozliwosc, zeby ktos nas odebral z dworca? Skoro to jest blisko?
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
a przywieziecie jakies lokalne specjałki??bo u nas tylko ze 3 rodzaje win są a ja lubie degustowac nowe smaki pozdr
Cytat: marecky w 2008-08-30, 14:54a przywieziecie jakies lokalne specjałki??bo u nas tylko ze 3 rodzaje win są a ja lubie degustowac nowe smaki pozdrwódkę pieprzową pił?
Sam swiss czy będą grane TopX (chociażby do pierwszej wygranej)?
dobra baireria ci pozycze (bo to foliowana dziwka jest)ale niepodpisanegojush szczeka :PPpozdr
Cytat: marecky w 2008-09-07, 00:03dobra baireria ci pozycze (bo to foliowana dziwka jest)ale niepodpisanegojush szczeka :PPpozdrNo bez laski (lol ) Marecky. Horror mi pożyczy. Ale Ty obiecywales jakies zwiedzanie szczecina z tanim winem..Bo ja w ogole chcialem zapytac o 2 rzeczy:1. Czy ktos bedzie jechal na Stettin przz Warszawe co by mnie mogl zabrac i potem oddac.2. Czy jak przyjade np. w piatek wieczorem to czy jest szansa sie u kogos przekimac...
Cytat: gaijin w 2008-09-07, 01:57Cytat: marecky w 2008-09-07, 00:03dobra baireria ci pozycze (bo to foliowana dziwka jest)ale niepodpisanegojush szczeka :PPpozdrNo bez laski (lol ) Marecky. Horror mi pożyczy. Ale Ty obiecywales jakies zwiedzanie szczecina z tanim winem..Bo ja w ogole chcialem zapytac o 2 rzeczy:1. Czy ktos bedzie jechal na Stettin przz Warszawe co by mnie mogl zabrac i potem oddac.2. Czy jak przyjade np. w piatek wieczorem to czy jest szansa sie u kogos przekimac...gardzisz moim baireiem??dobra, bez łaskia wino zawszepozdr
No i się zesrało Otrzymałem dziś fantastyczną informację, że w dniach 16-19 października bede w delegacji w Łodzi. W związku z czym perspektywa wygranej w łinerzczoisie rozwiała sie niczem mgła o poranku.Odwołuję więc pozyczanie kart od Horrora i tanie wino z Marecky'm (na razie). Aha, i pozwalam Marecky'emu wygrać ten turniej w moim zastepstwie A tak naprawdę, to jestem na maksa wkur...
Cytat: gaijin w 2008-09-12, 11:14No i się zesrało Otrzymałem dziś fantastyczną informację, że w dniach 16-19 października bede w delegacji w Łodzi. W związku z czym perspektywa wygranej w łinerzczoisie rozwiała sie niczem mgła o poranku.Odwołuję więc pozyczanie kart od Horrora i tanie wino z Marecky'm (na razie). Aha, i pozwalam Marecky'emu wygrać ten turniej w moim zastepstwie A tak naprawdę, to jestem na maksa wkur... a klan moge wybrac z wyznaczysz mi jakis konkretny??pozdr