Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
z krakowa na pewno jedzie 5 osób. Jako, ż nikt z nas nie ma samochodu, w którym w miarę komfortowo może zmieścić się taka liczba ludzi, albo będziemy jechać wynajętym busem ( w zależności od busa wchodzi 6 lub 8 osób, trasa kraków-katowice-wrocław), albo poszukujemy osoby jadącej przez kraków i mającej miejsce w samochodzie. Spać zamierzamy w sttutgarcie, albowiem w karlsruhe nie ma miejsc w hostelu z czwartku na piątek. jak ktoś jest chętny na którąś z tych opcji niech pisze w tym temacie.
Cytat: klusek w 2008-09-07, 22:44z krakowa na pewno jedzie 5 osób. Jako, ż nikt z nas nie ma samochodu, w którym w miarę komfortowo może zmieścić się taka liczba ludzi, albo będziemy jechać wynajętym busem ( w zależności od busa wchodzi 6 lub 8 osób, trasa kraków-katowice-wrocław), albo poszukujemy osoby jadącej przez kraków i mającej miejsce w samochodzie. Spać zamierzamy w sttutgarcie, albowiem w karlsruhe nie ma miejsc w hostelu z czwartku na piątek. jak ktoś jest chętny na którąś z tych opcji niech pisze w tym temacie.Hejjak pisal Kempy - nas z Wadowic jechalyby 3 osoby i fajnie byloby sie podlaczyc i do transportu i noclegu - a wiadamo ze wiekszy bus to moze taniej bedzie.ja co prawda nie jestem pewien jak sie jeszcze gra w krażki - ostatnio karty mialem na turniej w wadowicach (taki lajf) ale jade ostro - zreszta wpisowe mam juz wplacone mysle ze po weekendzie bedzie czas na detale
No i mówisz dopiero teraz? Ja od miesiąca pisałem, że nikt z Wawy nie jedzie i w końcu zrezygnowałem z wyjazdu, bo nie chciało mi się tłuc samemu. Ehh..
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Cytat: gaijin w 2008-09-12, 15:25No i mówisz dopiero teraz? Ja od miesiąca pisałem, że nikt z Wawy nie jedzie i w końcu zrezygnowałem z wyjazdu, bo nie chciało mi się tłuc samemu. Ehh.. ale do szczecina przyjedziesz :PPpozdr
Cytat: marecky w 2008-09-12, 17:14Cytat: gaijin w 2008-09-12, 15:25No i mówisz dopiero teraz? Ja od miesiąca pisałem, że nikt z Wawy nie jedzie i w końcu zrezygnowałem z wyjazdu, bo nie chciało mi się tłuc samemu. Ehh.. ale do szczecina przyjedziesz :PPpozdrIdź pan w ch..