Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Będę miał w sobotę:1x bishamon bow1x determined challenge3x famous bazaarPrzemku czy ty też potrzebujesz jeszcze kompletu bazarów? A jakby z kolei ktoś miał na pożyczenie w sobotę:2 Suana Dojo (było w siege'u)1 Kuroko Sensei (koniecznie!)2 The Samurai Caste Divides1 Susumu Jaru1 Progressive3 Your True Nature
A mnie progresiva jednego trzeba - będzie kto miał?
chciałbym dziś się pojawić ok. 17.30-18, jeśli macie glory krabowe to chętnie przyjmę:)
Podsumowując, po zbiórce Glory Zamówienia są następujące:Alchemist:- Spider- Próbujemy uzbierać dla kolegi na Phoenixa - kto ma niech da, potrzebne 5 burning_librarian:- Dragon- Lion- ScorpionSprawdźcie czy się zgadza.Myślę że całą paczkę będziemy wysyłali po Jaworznickim Storylinie, więc mamy jeszcze czas na uzbieranie czego brakuje.Jeśli ktokolwiek posiada zbędne Glory z dowolnego klanu, również proszę o przekazanie, może Ktoś jeszcze wyrazi chęć na foliowaną zbroję i na pewno się przydadzą.qrczak- Unicorn- CraneszKRABig:- Scorpion- Crab- Lion- Spiderbigrat- Próbujemy uzbierać dla kolegi na Spidera - kto ma niech da, potrzebne 2
dlaczego chcecie zmienić Cudowne Lata?jak dla mnie Cudowne są ok, więc nie zmieniałbym knajpy